ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ : Ευχαριστώ για όλες τις ευχές, για τα αμέτρητα μηνύματα και την υπέροχη στήριξη όλων! Reviewed by Momizat on . Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου Nikos Paitaridis που χωρις αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα από όλα αυτά που έχω κάνει σήμερα! Ήταν από Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου Nikos Paitaridis που χωρις αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα από όλα αυτά που έχω κάνει σήμερα! Ήταν από Rating: 0

ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ : Ευχαριστώ για όλες τις ευχές, για τα αμέτρητα μηνύματα και την υπέροχη στήριξη όλων!

ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ : Ευχαριστώ για όλες τις ευχές, για τα αμέτρητα μηνύματα και την υπέροχη στήριξη όλων!

Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου Nikos Paitaridis που χωρις αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα από όλα αυτά που έχω κάνει σήμερα! Ήταν από την πρώτη μέρα δίπλα μου σε όλα, με μεγάλωσε σαν δικό του παιδί και με στήριζε με τον καλύτερο τρόπο. Πίστευε πάντα σε εμένα πράγμα που εγώ δεν το έκανα για τον εαυτό μου πολλες φορες.

Παρόλο που δεν είχε την δυνατότητα να βρίσκεται εδω μαζί μου στην μεγαλύτερη μας μερα, προσπαθούσε με κάθε δυνατό τροπο ‘’ να είναι δίπλα μου’’…Μαζί με τον δάσκαλο βέβαια αξίζει και ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του συλλόγου στον καθένα ξεχωριστά για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια!

Στην συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο – Hellenic Taekwondo Federation όπου αυτά τα δυο χρόνια βοήθησε να πραγματοποιηθεί αυτό όμορφο ταξίδι.Thodoris ZinelisXristos Almasidis Macedonian Force σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που πέρασε μαζί από την πρώτη μέρα έως την τελευταία, για την βοήθεια και την στήριξη που δώσατε σε εμένα αλλά και στα υπόλοιπα 3 παιδιά της ομάδας!Νασια ΜτςApostolis TelikostoglouKwstas Chamalidis μπορεί να μην καταφέραμε να είμαστε όλοι σήμερα εδώ όπως συνηθίζαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα τα ωραία και τα δύσκολα που περάσαμε μαζί, για την στήριξη και την βοήθεια που μου προσφέρατε κατά την διάρκεια όλης αυτής της προετοιμασίας!!

Πολλά πολλά ευχαριστώ στην αγαπημένη μου διαιτολόγο ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ για την ατελείωτη βοήθεια και την τέλεια συνεργασία που είχαμε! Όπου και να βρισκόμουν, ότι ώρα και να ήταν παντα ήταν εκεί πίσω από την οθόνη του κινητού της να περιμένει ένα νούμερο για το ποσά κιλά είμαι κάθε μέρα.( πλέον μπορείτε να κοιμάστε και να ξυπνάτε ήρεμοι🤣)

Επίσης θα ηθελα να ευχαριστήσω τον γυμναστή μου Giwrgos Xeneize Mitsas που είναι υπεύθυνος για την φυσική μου κατάσταση τα τελευταία 4 χρόνια και γταν δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι, καθως και τον φυσιοθεραπευτή μου Κέντρο Φυσικοθεραπείας Παππας Αγγελος που είναι δίπλα μου από τα πρώτα μου βήματα.

Το μεγαλύτερο στήριγμα για εμένα φυσικά ειναι η οικογένεια μου, στην οποία αξίζει το μεγαλύτερο ευχαριστώ που θα ήθελα να πω! Πάντα δίπλα μου σε όλα τόσα χρόνια ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς, ολους τους φίλους μου , τους γνωστους μου ακόμα και αυτους που δεν με ήξεραν αλλά παρόλα αυτά με στήριζαν και μου ευχοντουσαν τα καλύτερα…

Ευχαριστώ για όλες τις ευχες, για τα αμέτρητα μηνύματα και την υπέροχη στήριξη όλων!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή