Φεστιβάλ Τρικαλινών συγκροτημάτων Reviewed by Momizat on . Το μουσικό στέκι ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά φεστιβάλ Τρικαλινών συγκροτημάτων στις 7,8 και 9 Οκτωβρίου. Έχοντας στο ενεργητικό της τα πε Το μουσικό στέκι ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά φεστιβάλ Τρικαλινών συγκροτημάτων στις 7,8 και 9 Οκτωβρίου. Έχοντας στο ενεργητικό της τα πε Rating: 0

Φεστιβάλ Τρικαλινών συγκροτημάτων

Φεστιβάλ Τρικαλινών συγκροτημάτων

Το μουσικό στέκι ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά φεστιβάλ Τρικαλινών συγκροτημάτων στις 7,8 και 9 Οκτωβρίου.

Για έκτη χρονιά φεστιβάλ Τρικαλινών συγκροτημάτων
Έχοντας στο ενεργητικό της τα πετυχημένα προηγούμενα πέντε φεστιβάλ όπου όλα τα τρικαλινά μουσικά συγκροτήματα μέσα σε πέντε μουσικά , γεμάτα ζωντάνια και έμπνευση τριήμερα, μάγεψαν το τρικαλινό κοινό , φιλοδοξεί και φέτος σε μια νέα συνάντηση των μουσικών σχημάτων του νομού μας , που θέλουν να επικοινωνήσουν και να συναντηθούν με άλλες μπάντες της πόλης μας και να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κοινό , μέσα από την μαγεία « της σκηνής» , και την αμεσότητα του LIVE .
Ένα τριήμερο, γεμάτο από ήχους όλων των ειδών και για όλα τα γούστα!Ήχοι και μουσικές από την πόλη μας λοιπόν και η συνέχεια επί «μουσικής σκηνής»!
Είσοδος Ελεύθερη!
Έναρξη : 20:30
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου : “11 10, LYCEUM BASEMENT, 432, GRINGOS, ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΘΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ”
Σάββατο 8 Οκτωβρίου : “ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΟΣ, ΣΑΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ, FENCE”
Κυριακή 9 Οκτωβρίου : “ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΒΑΛΟΣ, ΕΜΜΕΛΕΙΑ, ΧΟΕΣ ΝΗΦΑΛΙΕΣ, ΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ”
ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ μουσικό στέκι
Στρατηγού Σαράφη 12 / 1ος όροφος / Τρίκαλα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 697 758 0754

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή