Χειμερινό ωράριο από σήμερα Δευτέρα στην Τρικαλινή αγορά Reviewed by Momizat on . Την αντίθεσή του εκφράζει το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων για ακόμη μια φορά απέναντι στο άνοιγμα των καταστημάτων της Κυριακές. Ειδικότερα, προβλέπεται η Την αντίθεσή του εκφράζει το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων για ακόμη μια φορά απέναντι στο άνοιγμα των καταστημάτων της Κυριακές. Ειδικότερα, προβλέπεται η Rating: 0

Χειμερινό ωράριο από σήμερα Δευτέρα στην Τρικαλινή αγορά

Χειμερινό ωράριο από σήμερα Δευτέρα στην Τρικαλινή αγορά

Την αντίθεσή του εκφράζει το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων για ακόμη μια φορά απέναντι στο άνοιγμα των καταστημάτων της Κυριακές.

Ειδικότερα, προβλέπεται η δυνατότητα η αγορά να παραμείνει ανοιχτή την 1η Νοεμβρίου ωστόσο, όπως τονίζει ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Μπλουγούρας, ο σύλλογος θα εκφράσει την αντίθεσή του και καλεί τα μέλη του να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους.

Στο μεταξύ να σημειώσουμε, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο μιας και αποτελούσε μνημονιακή δέσμευση, πως μεταξύ των θεσμών και του Υπ. Οικονομίας έχει συμφωνηθεί και η πλήρης απελευθέρωση των προσφορών, που θα γίνονται από τις επιχειρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου χωρίς περιορισμούς.

Σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές υπάρχει μια ασάφεια, η οποία όμως προκρίνεται ως καλή για τους εμπόρους που δεν επιθυμούν την εφαρμογή του μέτρου.

Χειμερινό ωράριο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει τα μέλη του και το καταναλωτικό κοινό ότι από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015, μετά την αλλαγή της ώρας, θα ισχύσει το χειμερινό ωράριο, το οποίο έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 8:50 – 14:00 & 17:30 – 20:30

ΤΡΙΤΗ 8:50 – 14:00 & Απόγευμα ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 8:50 – 14:00 & 17:30 – 20:30

ΠΕΜΠΤΗ 8:50 – 14:00 & Απόγευμα ΚΛΕΙΣΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:50 – 14:00 & 17:30 – 20:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 8:50 – 14:00 & Απόγευμα ΚΛΕΙΣΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή