Χειροπέδες σε 32χρονο Βολιώτη που παρενοχλούσε 37χρονη μέσω Facebook Reviewed by Momizat on . Tο μπελά της βρήκε μία 37χρονη Βολιώτισσα η οποία έκανε το λάθος να αποδεχθεί για “φίλο” στο Facebook έναν 32χρονο Βολιώτη, ο οποίος έγινε η σκιά της, αφού στο Tο μπελά της βρήκε μία 37χρονη Βολιώτισσα η οποία έκανε το λάθος να αποδεχθεί για “φίλο” στο Facebook έναν 32χρονο Βολιώτη, ο οποίος έγινε η σκιά της, αφού στο Rating: 0

Χειροπέδες σε 32χρονο Βολιώτη που παρενοχλούσε 37χρονη μέσω Facebook

Χειροπέδες σε 32χρονο Βολιώτη που παρενοχλούσε 37χρονη μέσω Facebook

Tο μπελά της βρήκε μία 37χρονη Βολιώτισσα η οποία έκανε το λάθος να αποδεχθεί για “φίλο” στο Facebook έναν 32χρονο Βολιώτη, ο οποίος έγινε η σκιά της, αφού στο παρελθόν διατηρούσαν ερωτική σχέση. Ο άνδρας έστελνε υβριστικά και ενοχλητικά μηνύματα στην γυναίκα και έφτασε στο σημείο να δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς ώστε να στέλνει μηνύματα σε άλλους φίλους της!

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να γράψει υβριστικά λόγια και στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει! Η γυναίκα μη μπορώντας να διαχειριστεί πλέον την κατάσταση, κατέφυγε στους άνδρες της Διεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου και κατήγγειλε τη σειρά των περιστατικών . Έτσι, ο άνδρας συνελήφθη μέσα σε λίγη ώρα και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απειλής, της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή