Χρόνια Πολλά από την Τρικαλινή “Καμπούλ” … Reviewed by Momizat on . Η εικόνα είναι απαράδεκτη στη Λαϊκή αγορά της πόλης ενώ εκείνοι που έχουν την ευθύνη να επιβάλουν την ορθή λειτουργία αυτής  δεν το πράττουν.  Παραγωγοί, λεωφορ Η εικόνα είναι απαράδεκτη στη Λαϊκή αγορά της πόλης ενώ εκείνοι που έχουν την ευθύνη να επιβάλουν την ορθή λειτουργία αυτής  δεν το πράττουν.  Παραγωγοί, λεωφορ Rating: 0

Χρόνια Πολλά από την Τρικαλινή “Καμπούλ” …

Χρόνια Πολλά από την Τρικαλινή “Καμπούλ” …

Η εικόνα είναι απαράδεκτη στη Λαϊκή αγορά της πόλης ενώ εκείνοι που έχουν την ευθύνη να επιβάλουν την ορθή λειτουργία αυτής  δεν το πράττουν.  Παραγωγοί, λεωφορεία ,  έμποροι , παρκαρισμένα αυτοκίνητα , καταναλωτές , λεωφορεία που δεν μπορούν να στρίψουν  , λαχανικά  , χωρίς να λογαριάζεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να καταλύει την καθημερινή δημοκρατία σε όλες τις πτυχές της  καθημερινότητας. Η κατάσταση ταλαιπωρεί τους πάντες.

Σχόλια (2)

  • Καμπουλισταν

    Αυτή η έξυπνη πόλη στερειται έξυπνης αγοράς;

    Απάντηση
  • Γιαννης Χαλαρης

    Για έξυπνη πόλη καμια οργανωση σε θεμα ρυθμισης κυκλοφοριας. Αλλα και οι οδηγοι που πανε με τα αυτοκινητα μεσα στην λαικη? Δηλαδη πως την ειδαν, να ψωνιζουν μεσα απο το αμαξι?? Υπαρχουν και τα ποδηλατα, ή μηχανακια για καλυτερα!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή