Όλα δείχνουν εκλογές – το ψηφοδέλτιο Σύριζα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο δρόμο για εκλογές και στον τοπικό Σύριζα ήδη προετοιμάζονται . Το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής : Μέχρι 29 Δεκεμβρίου οι τοπικές Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο δρόμο για εκλογές και στον τοπικό Σύριζα ήδη προετοιμάζονται . Το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής : Μέχρι 29 Δεκεμβρίου οι τοπικές Rating: 0

Όλα δείχνουν εκλογές – το ψηφοδέλτιο Σύριζα στα Τρίκαλα

Όλα δείχνουν εκλογές – το ψηφοδέλτιο Σύριζα στα Τρίκαλα

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο δρόμο για εκλογές και στον τοπικό Σύριζα ήδη προετοιμάζονται . Το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής :
Μέχρι 29 Δεκεμβρίου οι τοπικές οργανώσεις στο Νομό Τρικάλων θα συγκεντρώσουν το σύνολο των ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο , υποψηφιότητες οι οποίες θα προκύψουν από αυτοπροτάσεις ή από προτάσεις μελών του κόμματος.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Σύριζα θα πρέπει – μεταξύ άλλων – οι ενδιαφερόμενοι :
α/ Να αποδεχθούν ότι σε περίπτωση εκλογής τους η έδρα θα ανήκει στο κόμμα και όχι στον εαυτό τους.
β/ Να αποδείξουν με δημοσιεύματα κ.λ.π. την αντιμνημονιακή τους δράση αυτά τα χρόνια.

Τα ονόματα 12 υποψηφίων θα αποσταλούν στην Κεντρική Επιτροπή η οποία θα κληθεί να απαντήσει για τους 6 υποψηφίους που θα επιλέξει . Στη συνέχεια νέα σειρά διαβουλεύσεων μεταξύ Νομαρχιακής Επιτροπής και των κεντρικών του Σύριζα προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο αριθμός των εξι [6] που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο .

Αναφορικά με την ονοματολογία και τα σενάρια των τελευταίων ημερών , μέχρι σήμερα ενδιαφέρον με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν δείξει ;

Παναγιώτα Δριτσέλη
Γιώργος Χονδρός
Σάκης Παπαδόπουλος
Χρήστος Σιμορέλης
Αγγέλα Κομπόλια
Δημήτρης Καπέλας
Γιώργος Παπασίμος
Βασίλης Γεροδημόπουλος
Θανάσης Ευαγγελόπουλος
Χρήστος Μπουλογιώργος
– ερωτηματικό παραμένει η Πέρυ Χαρτοπούλου από την Καλαμπάκα
– σε αναμονή των συζητήσεων με τη ΔΗΜΑΡ με το ενδιαφέρον προς τον βουλευτή Γιώργο Κυρίτση ή τον γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Τσιάρα .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή