Όταν γυρίσουν αυτό το κεφάλαιο, οι άνθρωποι του Πύργου Μαντάνια θα μας βρουν πάλι εκεί! Reviewed by Momizat on . "Η ναυαρχίδα του Τρικαλινού τουρισμού και της επιχειρηματικότητας υπέστη πλήγμα μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε και κατέστρεψε κουζίνα, εστιατόρια, χώρο υποδοχής. "Η ναυαρχίδα του Τρικαλινού τουρισμού και της επιχειρηματικότητας υπέστη πλήγμα μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε και κατέστρεψε κουζίνα, εστιατόρια, χώρο υποδοχής. Rating: 0

Όταν γυρίσουν αυτό το κεφάλαιο, οι άνθρωποι του Πύργου Μαντάνια θα μας βρουν πάλι εκεί!

Όταν γυρίσουν αυτό το κεφάλαιο, οι άνθρωποι του Πύργου Μαντάνια θα μας βρουν πάλι εκεί!
“Η ναυαρχίδα του Τρικαλινού τουρισμού και της επιχειρηματικότητας υπέστη πλήγμα μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε και κατέστρεψε κουζίνα, εστιατόρια, χώρο υποδοχής…” γράφουν από χθες τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Πύργος Μαντάνια στον Ασπροπόταμο Τρικάλων δεν είναι μόνο ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, ένα προορισμός για Έλληνες και ξένους τουρίστες. Για τα χωριά του Ασπροποτάμου είναι μια ανάσα πολιτισμού,ψυχαγωγίας, εργασίας.
Φιλοξένησε στο παρελθόν γιορτές πολιτισμού (θυμάμαι τις συναυλίες με τη Μαρίζα Κωχ και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων στα γρήγορα), διοργάνωσε και διοργανώνει αθλητικές δραστηριότητες που προσελκύουν στην περιοχή ανθρώπους της δράσης και της φύσης και συνέδρια με καταξιωμένους εισηγητές, ανέδειξε τις ομορφιές και τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς του ορεινού όγκου των Τρικάλων και συνεχίζει να αποσπά διακρίσεις για τις υπηρεσίες, τη φιλοξενία και το σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική και στο περιβάλλον.
Είναι το δημιούργημα πολύ δικών μου κι αγαπημένων ανθρώπων, που με μόνο οδηγό την αγάπη για τον τόπο τους, αφιέρωσαν χρόνια από τη ζωή τους για να μας προσφέρουν αυτό το δώρο.
Ας είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, μόνο μια μικρή παρένθεση. Όταν γυρίσουν αυτό το κεφάλαιο, οι άνθρωποι του Πύργου Μαντάνια θα μας βρουν πάλι εκεί!

 

Ελένη Αλεξίου

“από την προσωπική σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή