Όταν οι διεθνείς ληστές προστατεύουν τα τσιράκια τους Reviewed by Momizat on . Όπως οι κατακτητές σε κάθε κατοχή έτσι και σήμερα οι διεθνείς ληστές προστατεύουν τα τσιράκια τους γιατί θέλουν να προστατέψουν όλα τα ψέμματα, τις απάτες, τις Όπως οι κατακτητές σε κάθε κατοχή έτσι και σήμερα οι διεθνείς ληστές προστατεύουν τα τσιράκια τους γιατί θέλουν να προστατέψουν όλα τα ψέμματα, τις απάτες, τις Rating: 0

Όταν οι διεθνείς ληστές προστατεύουν τα τσιράκια τους

Όταν οι διεθνείς ληστές προστατεύουν τα τσιράκια τους

Όπως οι κατακτητές σε κάθε κατοχή έτσι και σήμερα οι διεθνείς ληστές προστατεύουν τα τσιράκια τους γιατί θέλουν να προστατέψουν όλα τα ψέμματα, τις απάτες, τις απίστευτες μεθοδεύσεις που οδήγησαν την χώρα στην σφαγή του μνημονίου.

Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο ο υπαλληλίσκος του Δ.Ν.Τ.  κ. Γεωργίου που τον “καρφώσανε” στην θέση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ για να φτιάξει τα στοιχεία έτσι που να δικαιολογηθεί η προσφυγή στα μνημόνια και η επιβολή της διεθνούς επιτροπείας. Ούτε καν όλος ο μηχανισμός στήριξης και επιβολής των μνημονιακών πολιτικών που διαμορφώνεται στις λεγόμενες “ανεξάρτητες αρχές” και άλλα τμήματα του κράτους.
Το θέμα είναι οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, εγχώριοι και Ευρωπαίοι. Το θέμα είναι η ίδια η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. που -για μια ακόμα φορά- αναδεικνύονται σε ένα στυγνό μηχανισμό που δούλεψε για τους Γερμανούς και Γάλλους τραπεζίτες, που έβαλε την χώρα σε επιτροπεία, που επιβάλλει την πείνα και το γενικό ξεπούλημα χρησιμοποιώντας για αυτό τα πειραγμένα “european statistics”, που έστησαν οι υπάλληλοί τους και τώρα εκβιάζουν πολιτικά για την ασυλία τους
Να κάτσουν όλοι αυτοί  στο σκαμνί. Έξω οι κλέφτες και οι απατεώνες του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε. από την χώρα. Όλη η επιχειρηματολογία για την επιβολή των μνημονίων έχει καταρρεύσει. Κατάργηση των μνημονίων, διαγραφή του χρέους, αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις τώρα!
Και ένα τελευταίο. Οι ναζί το 44 όταν έφευγαν σκότωναν τους δοσίλογούς τους..Ας το έχουν αυτό υπόψη τους οι κάθε “κύριοι Γεωργίου”
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή