"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Άγγελος Παπαβασιλείου : Ο τρικαλινός μηχανικός που ζει πλέον στη Σκωτία στέλνει μια συγκινητική επιστολή για όλους τους Έλληνες

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΑΓΓΦΕΛΟΣ-300x298

Θα ήθελα να εξηγήσω την κατάσταση στους μη Έλληνες φίλους μου τι συμβαίνει στη χώρα μου την Ελλάδα.

Φίλοι μου, οι Έλληνες πεθαίνουν κάθε μέρα επειδή κάποιος άλλος αποφάσισε ότι είμαστε το πρόβλημα της Ευρώπης, γιατί έχουμε μεγάλο στόμα … γιατί αντιστεκόμαστε …. γιατί δεν θέλουμε να σκοτώσουν τα παιδιά μας … τον  πολιτισμός μας … τα όνειρά μας … τους γονείς μας .

Αλλά ….. δεν ξέρουν ότι σε αυτή τη γωνιά της Ευρώπης μας, ζουν 10.000.000 τρελοί, …. και όταν κάποιος αποφασίσει να τους προκαλέσει , στη συνέχεια γίνονται  γίγαντες και παλεύουν , μέχρι θανάτου!

Θα πρέπει να διαβάσετε πρώτα την ιστορία μας .Η ιστορία μας μπορεί να εξηγήσει τα πάντα σε σας .Αποδεχόμαστε  τον πολιτισμό όλων , όλους τους μετανάστες όλους τους ξένους, αλλά όταν κάποιος αποφασίσει να μας ….’FUCK” …τότε θυμόμαστε την ιστορία μας. Δεν ξέρω αν η ιστορία μας είναι μεγαλειώδης , πολλές χώρες έχουν πανέμορφη ιστορία, αλλά η ιστορία του έθνους μας είναι στο αίμα μας και  αντιδρούμε αυτόματα όταν αισθανόμαστε τον κίνδυνο. Πρέπει να διαβάσετε ή να θυμόμαστε ότι με 300 Σπαρτιάτες στρατιώτες αποφάσισαν για την καταπολέμηση της παγκόσμιας δύναμης των Περσών με μεγάλη ιστορία που τους σεβόμαστε πάρα πολύ. Αλλά εμείς αγωνιστήκαμε και πετύχαμε .

Για όλους τους παραπάνω λόγους, θα πρέπει να διαβάσετε την ιστορία μας για να κατανοήσετε  τις αντιδράσεις μας. Δεν ξέρω πότε, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποια μέρα, όταν το πεπρωμένο μας να αποφασίσει να μας καλέσει  για να κάνουμε το καθήκον μας είμαστε έτοιμοι όλοι οι Έλληνες, οι δεξιοί  και  οι αριστεροί, να πεθάνουν για τη χώρα μας, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας. Δεν είναι απαραίτητο με όπλα και σφαίρες, αλλά με υπερηφάνεια μας για το έθνος μας.

Επειδή πρέπει να κοιτάξουμε τα παιδιά μας μέσα στα μάτια τους με περηφάνια και αν ρωτήσουν : …..τι έκανες μπαμπά  όταν έπρεπε  να αποφασίσεις για το μέλλον μας;

πρέπει να απαντήσουμε ….Παλέψαμε, με όλη τη δύναμή μας !

«Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά  σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή’’

Ρήγας Φεραίος.

Aγγελος Παπαβασιλείου Μηχανικός

www.ideesmag.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης