"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.2 C
Trikala

Άδεια ράφια, ατόφια κόκα γεμάτα… αμπάρια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αρνητικό πανευρωπαϊκό ρεκόρ για τη χώρα μας στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα, τραγικές ελλείψεις στα νοσοκομεία, χιλιάδες εργαζόμενοι εκτός του ΕΣΥ από το 2009 μέχρι τώρα, ελλείψεις σε βασικά φάρμακα ακόμη και για παιδικά εμβόλια και στα …αμπάρια του πλοίου εκελινου που “έχεζε” τον πρωθυπουργό βρέθηκε «αγνή», ατόφια κόκα.

Μέσα σε δυόμισι σειρές μάθατε ό, τι έπρεπε να ξέρετε για τη χώρα, μέχρι την προσέλευση σας στην κάλπη.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Eurostat: H Ελλάδα ήταν πρώτη τον Φεβρουάριο στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα (δηλαδή στους επιπλέον θανάτους σε σχέση με το αναμενόμενο) με την αύξηση να αγγίζει ακόμα και το 12,3%, όταν η υπόλοιπη ΕΕ έχει επιστρέψει σε επίπεδα προ του 2020, καθώς η μείωση αγγίζει το 2,3%.

Εφοπλιστές στα αμπάρια των οποίων εντοπίζονται 850 κιλά κοκαΐνης. Κι αυτά «ντρόγκια» είναι. Η εταιρεία Laskaridis Shipping, εμπορικός διαχειριστής του πλοίου μεταφοράς χύδην φορτίου ATLAS δεν ξέρει τίποτα για την υπόθεση και όπως διαβάζω στην ανακοίνωση της «συνδράμει στις έρευνες των τοπικών αρχών και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου στην Ιταλία (καθότι το πλοίο εντοπίστηκε στη Βενετία) μετά την ανακάλυψη υπόπτου λαθρεμπορίου». Ας πιστέψουμε ότι είναι έτσι. Εχουμε λόγο να ισχυριστούμε το αντίθετο; Πάντως, έχει τη σημασία του το γεγονός ότι ο κύριος Λασκαρίδης ήταν εκείνος που πριν από ενάμιση χρόνο φανέρωνε χωρίς αιδώ τα πραγματικά αφεντικά αυτού του τόπου.

Ας το έχουμε στο μυαλό μας και ας πορευτούμε ανάλογα αυτόν τον ένα μήνα που απομένει μέχρι τις κάλπες. Γιατί μπορεί αυτοί να έχουν «χεσμένο» τον πρωθυπουργό, όλοι όμως μαζί, οικονομική και πολιτική εξουσία, έχουν τη φωλιά τους λερωμένη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης