"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό 12χρονου Σύρου- Στον Πηνειό εστιάζουν 8η ΕΜΑΚ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στον Πηνειό ποταμό επικεντρώνονται οι έρευνες της 8ης ΕΜΑΚ και της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 12χρονου προσφυγόπουλου που αγνοείται από προχθές το απόγευμα. Η μητέρα του παιδιού, μια 43χρονη Σύρια υπήκοος που φιλοξενείται στη δομή των προσφύγων στο Κουτσόχερο, απευθύνθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. προχθές το βράδυ λέγοντας ότι το 12χρονο αγόρι της έφυγε από τη δομή χωρίς να επιστρέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 12χρονο παιδί μαζί με φίλους του συζητούσαν το ενδεχόμενο να πάνε στο ποτάμι προκειμένου να κολυμπήσουν, αλλά αυτή η διάσταση δεν επιβεβαιώθηκε, αφού η μητέρα του, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», δήλωσε πως είδε το παιδί της στον καταυλισμό στις 6 προχθές το απόγευμα.

Δεκάδες πρόσφυγες αναζητούσαν το ανήλικο παιδί ψάχνοντας προχθές, αργά το βράδυ, ακόμη και με φακούς, τόσο στις κοντινότερες περιοχές του καταυλισμού όσο και στον Πηνειό, ενώ παράλληλα ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ..

Έρευνα που εντάθηκε χθες το πρωί με τη συμμετοχή ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας και της 8ης ΕΜΑΚ Θεσσαλίας που με βάρκα, αλλά και σκύλο αναζητούν το αγόρι κατά μήκος του Πηνειού έχοντας ερευνήσει ένα μεγάλο τμήμα του ποταμού, κοντά στον καταυλισμό, χωρίς ωστόσο κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι χθες το πρωί, πρόσφυγες του καταυλισμού ζητώντας την ένταση των ερευνών για τον εντοπισμό του παιδιού κατέλαβαν για μία ώρα την Εθνική Οδό Λάρισας – Τρικάλων, στο ύψος της διασταύρωσης με τη δομή του Κουτσοχέρου.

Οι έρευνες θα συνεχισθούν και σήμερα με περισσότερα κλιμάκια.

Β.Κ.

EΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης