"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.8 C
Trikala

Έβγαλαν… κυριολεκτικά τα καπέλα στην ομιλία του Δημήτρη Κουρέτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καταπληκτική ήταν η ομιλία του Περιφερειάρχη κ. Κουρέτα, κατά κοινή ομολογία, στο Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ   .

Σταράτες κουβέντες, τεκμηριωμένος λόγος και εξαιρετικά δηκτικός.

Μίλησε από καρδιάς για την πληγωμένη Θεσσαλία, ζήτησε συνεργασία με όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως του τι ψηφίζουν και τόνισε το ανεξάρτητο της αυτοδιοικητικής παρέμβασης της παράταξης του.

Σε καμία περίπτωση δεν εμφανίστηκε «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ»! 

Ανέφερε πως έχει έτοιμο το σχέδιο της ομάδας του για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, χωρίς να περιμένει την κυβερνητική πρόταση και θα κοινοποιηθεί στους πολίτες πολύ σύντομα.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι αιχμές του κατά του προκατόχου του Κώστα Αγοραστού, για το γεγονός ότι εδώ και 14 χρόνια δεν υπήρξε ούτε μία αντιπλημμυρική μελέτη για την περιφέρεια, αλλά και κατά της κυβέρνησης για καθυστερήσεις.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε, πως σε ότι αφορά τα έργα για τα οποία είναι υπεύθυνη η περιφέρεια θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2025.

Στην αυτοδιοίκηση δίνεις κάθε στιγμή εξετάσεις απέναντι στον πολίτη. Είσαι χρήσιμος αν ενδιαφέρεσαι και προσπαθείς γι’ αυτόν και το εισπράττεις αμέσως.

Εισπράττεις το χαμόγελο, την εμπιστοσύνη και την αγάπη.

Εμείς ελπίζουμε στις δεσμεύσεις του περιφερειάρχη, περιμένουμε τις παρεμβάσεις και τις κινήσεις του … 

Όλα θα φανούν στην πορεία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης