"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.4 C
Trikala

Ένας Μικέλης χωρίς αυταπάτες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αν μπορούμε να διακρίνουμε κάτι στα άρθρα του Μικέλη Χατζηγάκη είναι ότι δεν υποκύπτει σε «εκβιασμούς της κοινής γνώμης»… και δεν υπολογίζει το πολιτικό και κομματικό κόστος. 
Χωρίς να υπακούει σε μικροπολιτικές λογικές αλλά με τεκμηριωμένες πολιτικές αναλύσεις θέτει ζητήματα πολύ μακράν από τους  πλέον συντηρητικούς σε βαθμό σκοταδισμού  και αυτό γίνεται σαφές στην κοινωνία .  
Δείχνει να μην  υπολογίζει πολιτικό ή κομματικό κόστος υπερασπιζόμενος τις πολιτικές του θέσεις (ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του)  .
  Τελευταίο παράδειγμα , την ώρα που «σύντροφοι» βάζουν διάφορες “στολές”  ο ίδιος αποδεικνύει επί της ουσίας, ότι είναι αδέσμευτος ως πολιτική προσωπικότητα  , πορεύεται με βάση το αξίωμα “αρχή άνδρα δείκνυε” και αυτό είναι απολύτως βέβαιο ότι  θα εκτιμηθεί  από την κοινωνία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. …τότε τη γνώμη του για το μακεδονικό και βλέπουμε αν υπολογίζει ή όχι το κομματικό κόστος. Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ «έθεσε εαυτό εκτός ΝΔ» διότι είπε τη γνώμη για το μακεδονικό, και για τις εκλογές/καραμέλα που πιπιλίζει ο Μητσοτάκης αφότου έγινε πρόεδρος (βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός και ο Μικελης υπουργός 😉 Για να φωτογραφίζεται αγκαλιάμε την Μπακογιάννη καλός είναι…προς το παρών. Δεν έχει ούτε κομματικό ούτε πολιτικό κόστος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης