"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ- Έξωση οικογένειας από πρώτη και μοναδική κατοικία – Κάλεσμα Συμπαράστασης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην πρώτη δίκη της 7/2/2024 με την έμπρακτη συμπαράσταση, αλληλεγγύη, και ενεργό συμμετοχή τοπικών, πολιτικών και κοινωνικών οργανώσεων καθώς και πλήθος Τρικαλινών πολιτών πετύχαμε την προσωρινή αναστολή της έξωσης της 4μελούς οικογένειάς μου.

Το πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης, η ομοψυχία, το αγωνιστικό φρόνημα, η ανθρωπιστική δράση, η αυτόνομη, σοβαρή, υπεύθυνη, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, αγκυλώσεις και σκοπιμότητες πολιτική δράση των πολιτικών – κοινωνικών οργανώσεων και των απλών Τρικαλινών πολιτών, έφερε με την πρώτη νίκη στις 7.2.2024: τη χαρά, τα μπράβο, την ελπίδα την αισιοδοξία.

Ανέβασε το ηθικό μας.

Πιστέψαμε στις δικές μας δυνάμεις.

Ήταν ένα θετικό πρωτόγνωρο πολιτικό γεγονός.

Αναδείξαμε το καυτό ζήτημα των κόκκινων δανείων, των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων, των εξώσεων, τις αρπαγές των περιουσιών μας, τη λεηλασία της χώρας από τους ξένους “γκρίζους” τραπεζίτες – κερδοσκόπους – κεφαλαιοκράτες με τη βοήθεια της ελληνικής πολιτείας.

Το Ελληνικό Κράτος μας έχει εγκαταλείψει. Δε μας προστατεύει όπως ορίζει το σύνταγμα.

Ο αγώνας συνεχίζεται με μεγαλύτερο πάθος, ένταση και ορμή να αποκαλύψουμε τη ζοφερή πραγματικότητα που μας κρύβουν.

Πολιτική και Κοινωνική Αυτοοργάνωση από τα κάτω, από τον εργαζόμενο Λαό.

Στις 13 Μάρτη, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11 στα Δικαστήρια Τρικάλων διεξάγεται η δεύτερη δίκη οριστικής αναστολής της έξωσης.

Το θέμα είναι κοινωνικό – ανθρωπιστικό, πολιτικό και πατριωτικό.

Αντίσταση και Αγώνας να διαλύσουμε το <<σκιώδες>> ξένο τραπεζικό σύστημα των κορακιών που μας αρπάζουν τα ακίνητα, μπιρ παρά, μας φτωχαίνουν, διαλύουν τις οικογένειες μας, μας διώχνουν από την πατρώα γη.

Να δείξουμε έμπρακτα την αποφασιστικότητα μας στον κοινό αγώνα και τη δύναμη μας στα κοράκια.

Η Δύναμη μας είναι ο δικός τους Φόβος.

Να διεγείρουμε, να ενεργοποιήσουμε τους τρείς πυλώνες:

  1. Τον εργαζόμενο λαό. Μικρομεσαίους επιχειρηματίες, εργάτες, αγρότες. Ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, νεολαία, συνταξιούχους, δημόσιους υπαλλήλους.
  2. Μια Εθνική Αγροτική Πολιτική (ΕΑΠ). Η ανασυγκρότηση της οικογενειακής γεωργίας. Η αύξηση της παραγωγής ποιοτικών προϊόντων με σύγχρονες τεχνικές. Η αύξηση της απασχόλησης, του εισοδήματος των αγροτών με το οποίο να μπορεί να ζει και να πληρώνει τα χρέη του. Από το εισόδημα των αγροτών ζουν και οι πόλεις στις αγροτικές περιοχές όπως είναι τα Τρίκαλα και η Θεσσαλία.

Οι πλειστηριασμοί ανεστάλησαν στη Θεσσαλία για 6 μήνες, μόνο για τους                            πλημμυροπαθείς. Για τους άλλους συνεχίζονται κανονικά.

Η Θεσσαλική γη είναι υποθηκευμένη στις Τράπεζες. Τα δάνεια “κόκκινα” και οι ρυθμίσεις των καλλιεργήσιμων εκτάσεων και των κτηνοτροφικών μονάδων της Θεσσαλίας, οι τράπεζες, τα μεταβίβασαν στο παρακλάδι τους, το “γκρίζο” τραπεζικό σύστημα δηλαδή στα “κοράκια”.

Ο μηχανισμός αρπαγής της Θεσσαλικής γης έχει στηθεί. Το σχέδιο υλοποιείται. Η Θεσσαλική γη σε 10 – 20 χρόνια το πολύ θα περάσει σταδιακά με τους πλειστηριασμούς στα χέρια των ξένων κερδοσκόπων – κεφαλαιοκρατών.

Οι Θεσσαλοί αγρότες θα χάσουν τα πάντα. Έρχεται νέος μεσαίωνας, νέα φεουδαρχία, νέα κατοχή χειρότερη από την προηγούμενη.

Τί νόημα θα έχει για μας τους Θεσσαλούς η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας με υποδομές και έργα που θα γίνουν σε 10 με 20 χρόνια, όταν εμείς θα έχουμε χάσει τη γή μας και την έχουν πάρει τα “κοράκια”.

Πρώτιστο καθήκον των Θεσσαλών είναι να ανακοπούν και να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί. Να διώξουμε τα “κοράκια”, να μη χάσουμε τη γη μας. Να την διατηρήσουμε πάση θυσία.

Απειλείται η ύπαρξη μας.

Έχουμε πρόβλημα εθνικής ασφάλειας από τα νώτα μας από τους “γκρίζους” τραπεζίτες.

  1. Τη μόρφωση. Η μόρφωση είναι δύναμη. Όχι μόνο η υλικό-τεχνική που υπερτερεί στην εποχή μας, αλλά η ηθικοπνευματική που ατροφεί.

Το διάβασμα, τα βιβλία (λογοτεχνία, φιλοσοφία, κοινωνιολογία, ιστορία, οικονομία, πολιτική, ψυχολογία, …) είναι η δύναμη μας και ο Φόβος των κορακιών.

Ο πνευματικός κόσμος των Τρικάλων να οργανωθεί, να συντονιστεί, να αναλάβει πρωτοβουλίες να ανεβάσει το ηθικό-πνευματικό επίπεδο του Τρικαλινού Λαού.

Στη δεύτερη δίκη την προσεχή Τετάρτη 13 Μάρτη, να αυξήσουμε τη συμμετοχή με πολλούς Τρικαλινούς-ές.

Την παρακολουθούν και την μετρούν οι CEPAL-ίτες εκπρόσωποι των κερδοσκόπων-κεφαλαιοκρατών που έρχονται στα δικαστήρια.

Οι Ενορίες των Τρικάλων κι αυτές για λόγους ανθρωπιστικούς και πατριωτικούς καλούνται να συμπαρασταθούν και να πάρουν μέρος στον κοινό αγώνα.

Όλοι ενωμένοι με αισιοδοξία πάμε να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη στα δικαστήρια την Τετάρτη 13 Μάρτη και ώρα 11.

Πόλεμος στα Κοράκια

Λαϊκή οργή

Θύελλα και Ορμή

Ένας για Όλους και όλοι για Έναν – Λαός Ενωμένος Ποτέ Νικημένος

Καλή αντάμωση στα Δικαστήρια Τρικάλων

Μπουλογεώργος Χρήστος

Τρίκαλα 11 Μάρτη 2024

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία. Δυστυχώς η άχρηστη κυβέρνηση της ΝΔ, έχει επιτρέψει στα κοράκια να κάνουν πάρτι. Για όλα αυτά τα αίσχη που γίνονται με τα κοράκια, θα έπρεπε να είχε επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Δυστυχώς δεν το κάνει.

  2. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ τον είχε βάλει υποψήφιο βουλευτή ,θα εκλεγόταν σίγουρα και τώρα δεν θα κινδύνευε να χάσει την πρώτη κατοικία του

  3. Όλα λύνονται με θερμή πίστη και καρδιακή προσευχή,κ.Χρηστο!Διαβάστε τους ψαλμούς του Δαυίδ 34 και 123 και θα πάνε όλα καλά.Θα προσεύχομαι για εσάς.Ο Χριστός,η Παναγία και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να είναι μαζί σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης