"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

Έπεσε η γέφυρα του Πηνειού στη Διάβα-Δεν άντεξε στην ορμή των τεράστιων όγκων νερού-Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα την τελευταία στιγμή

lafarm

Σχετικά άρθρα

gefyra diaba

Σκηνές που μόνο στον κινηματογράφο βλέπαμε μέχρι τώρα εκτυλίχθηκαν πριν λίγη ώρα στην περιοχή της Διάβας όταν τα ορμητικά νερά του Πηνειού παρέσυραν τμήμα της γέφυρας που κόπηκε κυριολεκτικά στα δυο.

Η συνεχής βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα τεράστιοι όγκοι νερού να φάνε τα πέδιλα προφανώς της γέφυρας ενώ το απόγευμα τμήμα του μπετού που είχε πέσει ως προστατευτικό αλλά και για την ράμπα προκειμένου να ανεβαίνουν τα ψάρια κόπηκε στα δυο.

Μόλις έγινε αντιληπτό ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι και πράγματι ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπουτίνας μετέβησαν επί τόπου για αυτοψία.

Ωστόσο η κυκλοφορία δεν διακοπεί για τα οχήματα καθώς τίποτε δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε λίγο αργότερα.

Έτσι λίγο νωρίτερα τα ορμητικά νερά έκαναν τη «δουλειά» τους και παρέσυραν τμήμα της γέφυρας κόβοντας την στα δύο!

Δευτερόλεπτα νωρίτερα πέρασαν απέναντι οι κ.κ. Μιχακλάκης και Μπουτίνας και ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Ράντος ενώ ΙΧ που ακολουθούσε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή μετά και από τις φωνές των κ.κ. Μιχαλάκη και Μπουτίνα κατάφερε να σταματήσει και να βάλει όπισθεν αποφεύγοντας τα χειρότερα!

 

Η κυκλοφορία αμέσως διακόπηκε από δυνάμεις του ΑΤ Καλαμπάκας και της ΠΥ που έσπευσαν επί τόπου όπου ήδη βρίσκονται ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

meteoravoice

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης