"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.6 C
Trikala

Έφοδος εργολάβων στο νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρά το γεγονός ότι οι οικονομοτεχνικές μελέτες  επιβεβαιώνουν ότι ο εργολάβος στοιχίζει πολύ περισσότερα χρήματα από τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, η κυβέρνηση ισχυρίζεται το αντίθετο και η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων συνεχίζει ακάθεκτη.

Μετά την παράδοση σε εργολάβους της σίτησης και της φύλαξης του νοσηλευτικού ιδρυματος έρχεται και η σειρά του τομέα καθαριότητας. 

Έτοιμη από καιρό η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων και πιστή στο πνεύμα της κυβέρνησης της Ν.Δ. «όλα στο σφυρί για τους ιδιώτες», παραδίδει και την υπηρεσία καθαριότητας στους εργολάβους!

Η οριακή και διορισμένη από την κυβέρνηση πλειοψηφία του Δ.Σ. του νοσοκομείου καλείται να διαχειριστεί και τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν.

Οι διαδικασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και την άνοιξη όλα δείχνουν ότι έρχεται το νέο χτύπημα στο δικαίωμα της μόνιμης και σταθερής δουλειάς.

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα έλθει ο ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ και θα τα αλλάξει όλα.η καθαριότητα,η σίτιση και τα ασθενοφόρα θα γίνουν ιδιωτικά.Οι συνεδριάσεις θα γίνονται στην Ασκληπιού.οι γιατροί θα δουλεύουν 2 ημέρες την εβδομάδα .οι εφημερίες θα καταργηθούν και όλοι οι γιατροί θα ανοίξουν ιδιωτικά ιατρεία.τα πρωινά χειρουργεία θα καταργηθούν και θα
    θα λειτουργούν μόνο απογευματινά χειρουργεία επι πληρωμή. περιμετρικά του νοσοκομείου θα αυξηθούν οι καφετέριες.θα επαναφέρει το 5 ευρώ για εξέταση,μόνο που λόγω ακρίβειας θα γίνει 20 ευρώ.. θέλετε και άλλα? Τα υπόλοιπα τα κρατάει για έκπληξη!!

  2. Κρίμα που ο Μουζακιώτης ήταν και μέγας σοσιαλιστής.Όλα στους ιδιώτες.Α ρε Αντρέα τι στελέχη έφτιαξες.Παράτησαν το κόμμα σου και τρέχιυν στην ΔΕΞΙΑ Ντροπή

  3. ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΑΚΗ: “Εγκλώβισες τους ΣΟΧ με συμβάσεις με ημερομηνία λήξεως. Τους έλεγες ψέματα για μονιμοποίηση ενώ είναι ορισμένου χρόνου. Έληγαν οι συμβασεις και επί των ημερών σου τους άφησες στην τύχη τους. 5 χρόνια τώρα ανανεώνει η ΝΔ αυτές τις συμβάσεις. Έχεις θράσος. Σιωπή”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης