"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.5 C
Trikala

Δυναμώνει ο δίκαιος αγώνας των αγροτών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον χώρο του μπλόκου που έχουν στήσει στον κόμβο του Ε-65 Καρδίτσας οργανώνουν οι αγωνιζόμενοι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι που βρίσκονται στον δρόμο του αγώνα διεκδικώντας δίκαια αιτήματα για την επιβίωσή τους.

Προετοιμάζουν τις σκηνές στον χώρο του μπλόκου. Διαμηνύουν ότι δεν τους πτοεί η καταστολή που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης όταν δέχτηκαν την απρόκλητη επίθεση από τις δυνάμεις των ΜΑΤ στην Εθνική Οδό στον Ε-65. 

Αναίτια οι αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκειμένου να απομακρύνουν τους αγωνιζόμενους αγρότες από την Εθνική Οδό Ε65, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας Κώστα Τζέλα, να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι ο Άρης Πολυγένης, μέλος του ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ) και να συλληφθούν δύο αγρότες αγρότες, οι οποίοι τελικά αφέθησαν αργότερα ελεύθεροι.

Οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν νωρίς το βράδυ στην Καρδίτσα σε τροποποίηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον αυτοκινητόδρομο Ε65, καθώς οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα.

Όπως γίνεται γνωστό, με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, τροποποιούνται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ως ακολούθως:

* άρση της εκτροπής στον κόμβο Ανάβρας και στον κόμβο Προαστίου και

* τη συνέχεια του αποκλεισμού εισόδου – εξόδου στον ανισόπεδο κόμβο Καρδίτσας, αμφίπλευρα.

Η είσοδος και έξοδος των οχημάτων που προορίζονταν για τον κόμβο Καρδίτσας θα διεξάγεται από τις επόμενες ή προηγούμενες εισόδους και εξόδους του Αυτοκινητόδρομου Ε65 (ανάλογα με την κατεύθυνση κυκλοφορίας).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης