"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.1 C
Trikala

Αγωνία στην Καλαμπάκα- «Πάγωσαν» οι κρατήσεις Ουκρανών και Ρώσσων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο τουρισμός στην περιοχή μας θα επηρεαστεί από τις εξελίξεις στην Ουκρανία, δηλώνει στην TrikkiPress ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Τρικάλων Γιάννης Κουρούπας.

 Ασφυκτικές συνθήκες δημιουργεί ο πόλεμος αφού ήδη ξεκίνησαν οι ακυρώσεις του Μαϊου για τις ξενοδοχειακές μονάδες από Ρώσσους και Ουκρανούς.

Όλα έχουν παγώσει και υπάρχουν  ακυρώσεις, ιδιαίτερα από χώρες που γειτνιάζουν με την εμπόλεμη περιοχή.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απλά απαράδεκτοι ! Αυτές οι δυο χώρες βρίσκονται σε πόλεμο και σκοτώνεται κόσμος και εσάς το μόνο που σας νοιάζει είναι το χρήμα . Απλά τραγικοί ! Λίγη ανθρωπιά δεν έχετε μέσα σας?

  2. Πόλεμος υπάρχει κάθε μέρα, απλά τα θύματα ανήκουν στους παρίες της επικαιρότητας. Ποιος νοιάζεται για τις εκατοντάδες που χάνονται σε γενοκτονίες, σε φυσικές καταστροφές λόγω ανύπαρκτων υποδομών -για να μην αναφέρουμε τα θύματα της πείνας και των ασθενειών που έχουν εξαλειφθεί από τον Δυτικό κόσμο. Ποιος όμως χάνει τον ύπνο του για όλους αυτούς; Ποιος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του μπροστά στον δικό τους πόνο; Σχεδόν κανείς -κι αυτό είναι αναμενόμενο αφού ο πόνος των “φτωχοδιαβολων” της γης δεν παίζει σε κανένα ΜΜΕ και δεν κινητοποιεί καμία πρωτοβουλία εκ μέρους των”ακτιβιστών” με τις α λα καρτ ευαισθησίες. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Ως εκ τούτου δεν είναι ανήθικο το να ανησυχεί ένας φορέας για το μέλλον των δραστηριοτήτων του. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η ουσία και το εύρος της Παιδείας που λαμβάνει ο κάθε πολίτης ώστε να γνωρίζει το παρελθόν, να μπορεί να κρίνει σωστά το παρόν και να συμβάλλει σε ένα καλύτερο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης