"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.8 C
Trikala

Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα – Δίνει μάχη για τη ζωή του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα των χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί.

Ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε ευθεία βολή από όπλο με ναυτική φωτοβολίδα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας αμέσως μετά τον τραυματισμό του την περασμένη Πέμπτη, όπου παραμένει διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της μηριαίας αρτηρίας, οι ελπίδες να σωθεί το πόδι του νεαρού αστυνομικού ήταν μηδαμινές, έτσι οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό για να αποφύγουν περαιτέρω επιπλοκές. Ακόμη κι έτσι ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα και ο 31χρονος εξακολουθεί να δίνει μάχη για την ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο ανακοινωθέν του Γενικού Κρατικού Νίκαιας τονίζονταν ο 31χρονος παρέμενε σε καταστολή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με μηχανικό αερισμό, υποστηρίζονταν «αιμοδυναμικά, με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων».

«Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού, που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση», ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείου όπου γίνονταν λόγος για «δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή ο 31χρονος υπεβλήθη σε νέα, δεύτερη από τη στιγμή του τραυματισμού του, χειρουργική επέμβαση στο πόδι του.

Πηγή: protothema.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης