"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

Πανάκριβες prive ξεναγήσεις και αύξηση 50% στο εισιτήριο της Ακρόπολης ανακοίνωσε η Μενδώνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για το νέο εισιτήριο εισόδου στην Ακρόπολη  , που, όπως τόνισε, θα ανέρχεται στα 30 ευρώ και θα ισχύσει από την 1η Απριλίου του 2025, μίλησε  η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 100,3 η υπουργός Πολιτισμού διευκρίνισε ότι από τον Απρίλιο του 2024 μεμονωμένοι επισκέπτες που επιθυμούν να πληρώσουν υψηλότερο αντίτιμο θα μπορούν να ξεναγηθούν ιδιωτικά στην Ακρόπολη.

Εχθές, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα την έγκριση νέων τιμολογιακών πολιτικών. Συγκεκριμένα, ψήφισε την αύξηση των τιμών στα απλά εισιτήρια αλλά και την προσθήκη ειδικών ξεναγήσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ , την 01/04/2024 θα υπάρξει κατάργηση του ενιαίου εισιτηρίου και ταυτόχρονα θα ξεκινήσουν οι ειδικές ξεναγήσεις. Οι ομάδες που θα επιλέξουν αυτές τις ξεναγήσεις θα μπορούν να μπαίνουν στον αρχαιολογικό χώρο, θα τους γίνεται ξενάγηση και στο τέλος θα λαμβάνουν κάποια αναμνηστικά δώρα. Το αντίτιμο για αυτή την ξενάγηση θα είναι αρκετά υψηλό και θα φτάνει μέχρι και τα 5.000 ευρώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης