"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.7 C
Trikala

Μαρίνα Κοντοτόλη: Να αναλάβει το κράτος την ηλεκτροδότηση και τον εξοπλισμό στα κοντέινερ των πλημμυροπαθών στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη Βουλή έφερε η Βουλευτής Τρικάλων, Μαρίνα Κοντοτόλη, τα αιτήματα της Επιτροπής Πλημμυροπαθών των Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων, για το κόστος σύνδεσης ρεύματος και τον εξοπλισμό με ηλεκτρικές συσκευές των κοντέινερ που θα στεγαστούν οι πλημμυροπαθείς κάτοικοι των Μεγάλων Καλυβίων.

 

Αναφορά προς  τους Υπουργούς Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και  Εσωτερικών, κατατέθηκε σήμερα από τη Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαρίνα Κοντοτόλη, ζητώντας από τους αρμόδιους Υπουργούς να απαντήσουν στη Βουλή σε όσα αναφέρει στην επιστολή της η Επιτροπής Πλημμυροπαθών κατοίκων Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων, για το κόστος προσωρινής στέγασης σε κοντέινερ τύπου ISOBOX που τοποθέτησε ο Δήμος Τρικκαίων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η  Επιτροπή Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων, παρά τη δέσμευση ότι τα κοντέινερ θα εξοπλιστούν πλήρως, τούτο περιορίστηκε στα κρεβάτια και στα στρώματα. Τις ηλεκτρικές συσκευές υποχρεούνται να αγοράσουν και να τοποθετήσουν οι ίδιοι οι πλημμυροπαθείς. Πολύ περισσότερο, δε, υποχρεούνται να πληρώσουν και τα 300€ της σύνδεσης με ρεύμα. Συνακόλουθα, τίθεται επίσης ζήτημα για το μεγάλο κόστος θέρμανσης των κοντέινερ, δεδομένου ότι αυτή γίνεται αποκλειστικά με κλιματιστικά.

Για το λόγους αυτούς ζητούν να αναλάβει ο Δήμος και το κράτος τη ρευματοδότηση και τον εξοπλισμό των κοντέινερ των πλημμυροπαθών των Μεγάλων Καλυβίων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης