"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.8 C
Trikala

Θρίλερ με το όνομα του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Proedriko Megaro

Η αντίδραση της Αριστερής Πλατφόρμας στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας φαίνεται πως είναι η σοβαρότερη αιτία πίσω από την αναβολή του διαγγέλματος του πρωθυπουργού. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, ώστε η πρώτη ψηφοφορία να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛΛ και υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο. Στη συνέχεια μπήκε από την πλαϊνή πόρτα στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης και λίγο αργότερα ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, καθώς κι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Φίλης.

Ο πρωθυπουργός επιχείρησε να πείσει τον κ. Λαφαζάνη, ο οποίος διατηρεί ισχυρές ενστάσεις για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αντιπροτείνοντας προσωπικότητες όπως τον Μανόλη Δρεττάκη και την συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιάνη.

Λίγο πριν τις 20:30 τελείωσε η συνάντηση Τσίπρα-Λαφαζάνη, ο οποίος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους απάντησε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα δεν το βλέπω να το ανακοινώνει σήμερα. Ρωτήστε το Μαξίμου».

«Θα τα πει όλα ο πρωθυπουργός σε λίγο», είχε απαντήσει από την πλευρά του ο κ. Καμμένος. Το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυριάρχησε και στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε χωρίς την παρουσία Τσίπρα, στο οποίο τέθηκαν προβληματισμοί από μέλη του οργάνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης