"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.1 C
Trikala

Αναστέλλεται η μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την αναστολή της μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο Συνταγματάρχη Γεωργούλα, «μέχρι νεωτέρας» αποφάσισε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά και τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην τοπική κοινωνία και τις παρεμβάσεις που έγιναν από πολλούς φορείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα, είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση για το ζήτημα, του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, ενώ πληροφόρηση που προέρχεται από κυβερνητικές πηγές αναφέρει ότι η απόφαση είχε ληφθεί από χθες βράδυ.

Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε τη Τετάρτη 10-4-2019 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, κι ενώ μάλιστα, βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κατά της μετεγκατάστασης της Ταξιαρχίας, στο Μεταξουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της μετεγκατάστασης της 32ης ταξιαρχίας Πεζοναυτών είχε βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό, την αντιπεριφερειάρχη Ν. Μαγνησίας, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη καθώς και τους βουλευτές Ν. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μιχαήλ Μεϊκόπουλο και της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης