"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.2 C
Trikala

Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: «Όταν εγώ βαφτίστηκα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ στην κολυμβήθρα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με μπόλικη δόση ειρωνείας σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης τα όσα φέρεται να υποστήριξε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη βάπτισή του.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το hellasjournal.com του Μιχάλη Ιγνατίου, ο κ. Κασσελάκης σε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο στη Νέα Υόρκη, του είπε: «Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος».

Κληθείς, λοιπόν, να σχολιάσει τη «βάπτιση» του κ. Κασσελάκη, ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε σε συνέντευξή του στο Kontra Channel το βράδυ της Τετάρτης (17/4):

«Με βάφτισαν στο Αρκαλοχώρι και βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε πράσινο χρώμα πιθανόν γιατί είχαν χρησιμοποιήσει αγουρέλαιο».

«Αυτή τη συζήτηση θα κάνουμε; Είναι αυτή αντιπολίτευση; Είναι αυτή σοβαρή αντιπολίτευση; Από τη μία ο ένας να μιλά για επιστολές του Ιησού και από την άλλη ο άλλος για θαύματα της κολυμβήθρας;», συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας ότι «ο τόπος χρειάζεται σοβαρή, ισχυρή, προοδευτική αξιωματική αντιπολίτευση για να μαζευτεί η Νέα Δημοκρατία, η διαφθορά, η αλαζονεία και οι ανισότητες».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να κάνει κι αυτός!Πόση πολιτικές θέσεις ν ακούσει απ’ τον Κασσελάκη! Το θέμα είναι πως τόοοοοοσοι “αριστεροί” όχι μόνο ανέχονται αλλά και δικαιολογούν τις ανοησίες του δήθεν αριστερού!!! Τους δουλεύει όλους! και τον καμαρώνουν! Μέχρι και ο Καρτερός ( βλέπε τσίπρα) αγανάκτησε! ” Μονόχρωμος και Μονοπρόσωπος ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασελάκη!” Φαντάσου τους έπεισε ότι δεν πρέπει να δώσουν του σταυρούς και τη σειρά που πήραν, με εντελώς αστείες δικαιολογίες. Μόνος του αποφασίζει, μόνος του λέει ότι του κατέβει!

  2. Στις 20 Απριλίου του 1989, 35 χρόνια πριν, ο ιδρυτής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου, είπε την περίφημη φράση «Τσοβόλα δώστα όλα» για τον τότε υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησής του, μία ατάκα που έγινε σλόγκαν και ακολούθησε τον Δημήτρη Τσοβόλα σε όλη του τη ζωή.

    Στη δεύτερη περίοδο της διακυβέρνησης μετά τις εκλογές του 1985, ο Ανδρέας Παπανδρέου, με υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον Κώστα Σημίτη, εφαρμόζει ένα διετές πρόγραμμα λιτότητας για την αποφυγή του δημοσιονομικού εκτροχιασμού.

    Τότε ξέσπασαν και πολύ μεγάλες απεργίες στη χώρα, η ΠΑΣΚΕ διασπάστηκε, το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση ουσιαστικά έχασε την στήριξη της ΓΣΕΕ, καθαίρεσε την εκλεγμένη διοίκησή της και μέσω της Δικαιοσύνης διόρισε άλλη, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να ζει καταστάσεις λαϊκής εξέγερσης, λόγω της δυσαρέσκειας από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου.

    Μάλιστα, πολλοί κατηγορούσαν το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα για «εκτροπή από το σοσιαλισμό». Έτσο, μπροστά στην πολιτική φθορά της κυβέρνησης, το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής εγκαταλείφθηκε και το Νοέμβριο του 1987 ο υπουργός Οικονομίας Κώστας Σημίτης παραιτήθηκε.

    Αυτή την πολιτική διαδέχτηκε μια άλλη, νέων παροχών, με τον Δημήτρη Τσοβόλα στη θέση του «τσάρου» της οικονομίας τη διετία 1988-1989.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης