"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.2 C
Trikala

Απάντηση του Συνδέσμου Κατακλυζομένων Μεσοχώρας στο άρθρο με τίτλο “ντροπή τους”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σ ένα κράτος δικαίου, οι πολίτες “οπλίζονται” θεσμικά με τη δυνατότητα, να προσφύγουν ενώπιον της δικαιοσύνης, με σκοπό να προφυλάξουν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους.

Αντίστοιχα παρέχεται το δικαίωμα, σε κάθε πολίτη να προσφύγει με τον ίδιο τρόπο πάλι ενώπιον της δικαιοσύνης, κατά αποφάσεων που θεωρεί ότι σφάλουν και όχι με τη μορφή μομφής και αυθαίρετης κρίσης δικαστικών αποφάσεων όπως ισχύουν.

Ο νομοθέτης προστατεύει τον πολίτη αλλά και τους πολίτες, επομένως, δεν είναι αριθμητική ή ποσοτική η ευχέρεια προσφυγής στα δικαστήρια.

Μια μικρή, όπως αναφέρεται ομάδα ανθρώπων είναι ίση απέναντι στο νόμο, με κάθε πολίτη που θεωρεί ότι πλήττονται τα συμφέροντα του.


Δεν είναι ποτέ ντροπή να αγωνίζεσαι για την πατρίδα, το περιβάλλον, τους ανθρώπους, την πολιτιστική κληρονομιά, την ιστορία, τις μνήμες, τα σπίτια, τις επιχειρήσεις, για τη ζωή την ίδια!

Απεναντίας είναι χρέος μας, να τα προστατεύσουμε και να τα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές!
Οι οκτώ προηγούμενες αποφάσεις, επτά από το Ανώτατο Δικαστήριο και μία από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, δικαίωσαν τον Σύνδεσμο και τις οικολογικές οργανώσεις με τις οποίες συνεργάστηκε και επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι πρόκειται για ένα παράνομο έργο.


Ο Σύνδεσμος Κατακλυζομένων Μεσοχώρας είναι το πρώτο κίνημα στην Ελλάδα με 35 χρόνια ουσιαστικού και πραγματικού αγώνα για τη σωτηρία της Μεσοχώρας και του Αχελώου. Οι πολίτες μπορούν να έχουν συνεχή ενημέρωση για το θέμα και τις δράσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου (www.skmacheloos.gr). 

Η δράση του συνδέσμου παραμένει αμείωτη και
δυναμική.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης