"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.7 C
Trikala

Από πλευρικά διόδια θα μπαίνουν οι Τρικαλινοί στον Ε65

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καταργείται λέει ο κόμβος τού Λόγγου γιατί είναι επικίνδυνος. Τόσα χρόνια δεν ήταν; Τί άλλαξε; Θα μπαινοβγαίνουμε στα Τρίκαλα από τον κόμβο στο Μεγαλοχώρι. Με νέα πλευρικά διόδια επιπλέον, ενώ λίγο πρίν πληρώναμε με τα μετωπικά. Έτσι εξηγείται γιατί είναι επικίνδυνος ο κόμβος τού Λόγγου. Με την σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας λέει. Έτσι είναι Χρύσα; Άντε από τον παλιό για Αθήνα μέσω Καρδίτσας, με λιγότερα χιλιόμετρα-δεν κάνουμε την “κύκλα” μέχρι το Μεγαλοχώρι -και πλην δύο διόδια.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό λέω και εγώ αυτό θα έχει ήδη αναρωτηθεί πολυς κόσμος! Τόσα χρόνια πως λειτουργούσε ο ημιμομβος στον Λογγο ? Και εδώ προκύπτουν δύο ερωτήματα? Γιατί οι πινακίδες πάνω απ’ τα διόδια δεν αναγραφανε έξοδο για Τρίκαλα και δεύτερον γιατί στην επικίνδυνη διασταύρωση του συνεργείου δρόμου μεταξύ Α3 και της Καρδίτσης- Τρικάλων δεν φτιάχναμε τόσο καιρό έναν ισόπεδος κυκλικό κόμβο και δεν βελτιώσανε τον δρόμο που ήταν σε μαύρο χάλι και είναι έως και σήμερα? Γιατί η προοπτική υπήρχε από το 2018 για να μην μείνει μόνιμα αυτός ο κόμβος ! Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είχε κατασκευαστεί ούτε έξοδος προς Εγνατία από την πλευρά του Λόγγου ούτε έξοδος ερχόμενοι από Εγνατία προς την πλευρά του Ριζαριου! Τυχαίο? Και να που οι υποψίες επιβαβαιωθηκανε!!! Το θέμα είναι θα έχουμε ένα διοδιο για να βγούμε για Τρίκαλα δηλαδή τα πλευρικά του Μεγαλοχωρίου η θα έχουμε και του Λόγγου δηλαδή και παραπάνω χλμ και περισσότερα έξοδα?

  2. Απάντηση από την Περιφέρεια δεν θα πάρετε. Προφανώς όπως σωστά λέει ο Ντουμπάι Χρυσοβαλάντης αυτό ήταν το σχέδιο. Ημικόμβος αντί γιά πλήρης κόμβος καί στην έξοδο σήμανση γιά Λόγγο καί Αγ. Κυριακή καί όχι γιά Τρίκαλα. Η μόνη λύση είναι η Περιφέρεια να κάνει τον δρόμο Τρικάλων-Καρδίτσης διπλό με διαχωριστική μπάρα πού ούτως ή άλλως είναι αναγκαίο εδώ καί χρόνια. Έτσι θα μπαίνουμε στον Ε65 από Καρδίτσα με λιγότερα διόδια καί χιλιόμετρα με την ίδια ασφάλεια. Εκτός καί αν οί θιγόμενοι το αποτρέψουν.

  3. Είναι προφανές ότι το κάνουν λόγω διοδίων. Ακόμα κι έτσι όμως το να αφήσουν ανοιχτό τον κόμβο στον Λόγγο έστω και με πλευρικά διόδια γιατί απορρίφθηκε σαν επιλογή; Είναι 5 χλμ παραπάνω αν πάμε από το κέντρο της πόλης στον κόμβο στο Μεγαλοχώρι για τον Ε65 προς Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης