"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Αχ αυτοί οι κομμουνιστές ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

  Παρακολουθώντας τις ειδήσεις του πολέμου στην Ουκρανία  σταχυολόγησα μια μικρή λεπτομέρεια  της  έγκυρης ανταποκρίτριας από το Κίεβο η οποία ανέφερε ότι “ Ρωσικός πύραυλος κατέστρεψε τον αγωγό τηλεθέρμανσης  “

  Το έψαξα λίγο και διαπίστωσα ότι στην Ουκρανία επί κομμουνισμού οι πόλεις είχαν σύστημα τηλεθέρμανσης  ……από τα μέσα της δεκαετίας του ’60.

Άλλοι καιροί άλλες εποχές !

Τότε όλα τα έλυνε το κράτος

και όχι οι αγορές.

Δικαιόπολης 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε συ Δικαιόπολη, τι σε τρώει τώρα; Θα πλακώσουν οι, σε διατεταγμένη υπηρεσία, Trikalinos, POLITIS και Σχόλιο με τις γνωστές κραυγές. Οι δόλιοι δεν …αντελήβησαν ότι ο υπαρκτός( μέγα γραμματικό λάθος, διότι δεν υπήρξε ποτέ) σοσιαλισμός εξαφανίστηκε μόνος του πριν 30 έτη. Επάνω που είχαμε ησυχάσει κάπως…
    Υ.Γ. Αγωγός τηλεθέρμανσης και …φασόλια καπαμά.

    • Δεν τους πρόλαβα ο φουκαράς. Πλάκωσαν…
      Υ.Γ. Βρε φίλε POLITIS, ρώτα τους σημερινούς τριαντάρηδες, το μέλλον μας δηλαδή, τι είναι το τείχος του Βερολίνου και θα καταλάβεις το μάταιο του πόνου σου.

  2. Φίλτατε Δικαιόπολι λάβε την ραβδον του λόγου και παταξον τους καρβουνιαρηδες ίνα φυγωσι για το όρος κοζιακα προς ευρεσιν καρβουνων και τροφής αφού πιστεύουν πως θα τα λύσουν οι αγορές τα τρέχοντα θέματα φρυνη η πειαλιωτης

  3. Καλλίστη Φρύνη Πειαλιώτης
    Μιας και είναι δική σου προτροπή αλλά και δική μου διαρκή επιθυμία να μιλάω για το δίκαιο, πάντα έχω ανά χείρας τη ράβδο του λόγου και προσπαθώ να τη χειρίζομαι ως πύρινη ρομφαία για να απαντώ στους νεοφιλελεύθερους –καρβουνιάρηδες- οι οποίοι στερούνται πλήρως νοός, λογικής και αισθήματος κοινωνικού δικαίου.

    Ο Μαρξ έγραφε “ότι οι καπιταλιστές είναι ικανοί να πουλήσουν στους προλετάριους ακόμα και το σχοινί με το οποίο θα τους κρεμάσουν” και εννοούσε ότι θα πουλήσουν ακόμα και αυτό έναντι του κέρδους των.

    Τα καλά των αγορών τα βλέπουμε στη χώρα μας, τα βλέπει ο άνεργος, ο εργαζόμενος των 750 ευρώ , ο χαμηλοσυνταξιούχος, ο μικρομεσαίος και γενικότερα ο μη προνομιούχος του συστήματος που κατευθύνεται από τις αγορές.

    Αλλά τελικά τι είναι οι αγορές, μήπως το έχουν φανταστεί ποτέ αυτό οι οπαδοί του νεοφιλελευθερισμού ; Είδον και ιδού, οι αγορές αποτελούνται από τις ολιγαρχίες του παγκόσμιου πολυεθνικού κεφαλαίου, αυτοί συνθέτουν τις αγορές μέσω πολλών εκφράσεων, συμπεριλαμβανομένης και του πορνείου του καπιταλισμού, καθώς ο Μαρξ αποκαλούσε το χρηματιστήριο.

    Μέσα σε αυτόν τον πολυσύνθετο κυκεώνα οι κρατικές αρχές προσπαθούν να επέμβουν για να αποφύγουν τις καταστροφικές συνέπειες των Λαών τους. Τέτοιου είδους παρέμβαση, η οποία είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αναφέρει στη σημερινή σελίδα της TRIKKHpress ο συμπολίτης μας υπουργός ενέργειας κος Σκρέκας.

    Ευτυχώς λοιπόν νεοφιλελεύθεροι φίλοι μου υπάρχει και το μισητό για εσάς Κράτος που επιβάλει κανόνες, γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα βλέπαμε μισθούς των 200 ευρώ … ή λαϊκές εξεγέρσεις.

    Αναμένω τις επί των σημείων σας απαντήσεις.

    Δικαιόπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης