"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.1 C
Trikala

Βαγγέλης Κείος : Δικαιοσύνη παντού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά την διπλή εκλογική ήττα στις εθνικές εκλογές, την απομάκρυνση του ιστορικού ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, την εκλογή του νέου Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη και την διάσπαση του κόμματος, ξεκίνησε η προσπάθεια ανάταξης και αναγέννησής του με κυβερνητική προοπτική, μετά και την ολοκλήρωση του 4ου έκτακτου Συνεδρίου.
Στην πορεία αυτή της αναδιοργάνωσής του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχωρά στην ανάδειξη νέων συντονιστικών σε κάθε ΟΜ και στην εκλογή νέων Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος στις 10 Μαρτίου 2024.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκπροσωπεί τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και για να αφουγκραστούμε τα προβλήματά της θα πρέπει να γειωθούμε μέσα στην κοινωνία, να κοινωνήσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις και προτάσεις, να αναδείξουμε τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν όλες τις κοινωνικές ομάδες:
την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, την εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, την ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας, τα εξοπλιστικά προγράμματα χωρίς αντισταθμιστικά οφέλη για την χώρα, την καθυστέρηση στην απονομή της δικαιοσύνης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το κόμμα των μελών. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, τότε η συμμετοχή όλων μας, ως προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών, στην διαβούλευση, τον σχεδιασμό, την λήψη αποφάσεων και τον τρόπο δράσης των οργάνων μας κρίνεται απαραίτητη.
Στο πλαίσιο της ανάταξης και αναδιοργάνωσης του κόμματος, θέτω την υποψηφιότητά μου στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του Νομού Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης