"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Βαρυποινίτης απέδρασε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας απέδρασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ένας 38χρονος κρατούμενος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για βαριά ποινικά αδικήματα.

Ο κρατούμενος νοσηλεύονταν φρουρούμενος σε κανονικό μονόκλινο θάλαμο και όχι στον ειδικό θάλαμο που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε καταναλώσει ποσότητα χλωρίνης και μάλιστα η κατάστασή του κρινόταν ιδιαίτερα σοβαρή. Ο 38χρονος νοσηλευόταν ήδη για μια εβδομάδα και βάσει πληροφοριών αναμενόταν να λάβει εξιτήριο την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς η υγεία του είχε σημειώσει μεγάλη πρόοδο.

Όπως όλα δείχνουν, ο 38χρονος κατάφερε να λύσει τις χειροπέδες που του είχαν φορέσει και να φύγει από το παράθυρο, χρησιμοποιώντας τη σωλήνωση της υδρορροής του νοσοκομείου!

Μόλις έγινε αντιληπτή η απόδραση εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί ο 38χρονος ο οποίος έχει στην… πλάτη του καταδίκες για βαριά ποινικά αδικήματα. Μάλιστα εξέτιε ποινή κάθειρξης 20 ετών και κρατούνταν από τις αρχές του  Αυγούστου στις Φυλακές  της Λάρισας.

Ο 38χρονος είναι γεννημένος στη Λάρισα ενώ κατοικούσε στο Ζεφύρι της Αττικής.

Πηγή: onlarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης