"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Βοήθειά μας ο Άϊ ΣΥΡΙΖΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε όλους τους αγίους ο κόσμος κάνει τάματα…
Σε όλους;
Οχι! Υπάρχει ένας άγιος που είναι αριστερός και δε θέλει τάματα και κεριά.
Είναι ο Αϊ – ΣΥΡΙΖΑ. Ο άγιος που ακούει τον πόνο των ραγιάδων, δέχεται τις καταγγελίες τους και αφουγκράζεται τα παράπονά τους. Όλα αυτά τα σημειώνει στο ριζοσπαστικό τεφτέρι του και τα προωθεί στον Κασσελάκη, που στα βαφτίσια του ο παπάς είδε στην κολυμπήθρα το θεϊκό σημάδι.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Ο Κασσελάκης τα διαβάζει και ετοιμάζεται για τη μέρα  και την ώρα που θα κάνει το γιουρούσι στο Μαξίμου. Τότε θα τρίψει στα μούτρα των Δεξιών τα ανομήματά τους και θα τους στείλει στο πυρ το εξώτερον. Για να σιγουρευτεί ότι θα φτάσουν στον προορισμό, θα τους ορίσει συνοδό τον Πολάκη, ο οποίος θα ανάψει τα καζάνια και θα τους βάλει έναν προς μία μέσα.
Επειδή οι Δεξιοί είναι ακατάλληλοι προς βρώση, δε θα ρίξει στο νερό μανέστρα μόλις πάρουν την πρώτη βράση. Θα τους αφήσει να παιδεύονται για τις αμαρτίες τους και θα γυρίσει για να θεμελιώσει το πολίτευμα του σοσιαλισμού, που θα εγκαινιαστεί με μαντινάδες ταιριασμένες από τον ίδιο
Χάρη στον Άϊ – ΣΥΡΙΖΑ τα όνειρα των ραγιάδων θα λάβουν εκδίκηση. Με ένα νόμο και ένα άρθρο. Και θα είναι και μέρα μεσημέρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης