"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.6 C
Trikala

Επιστολές του Ιησού πούλαγε ο Άδωνις Γεωργιάδης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ουκ ολίγες φορές και ειδικά κατά την προεκλογική περίοδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εξαπολύσει σφοδρές επιθέσεις στον Κυριάκο Βελόπουλο, χλευάζοντάς τον για το τηλεοπτικό παρελθόν του και τις επιστολές του Χριστού που παρουσίαζε.

Προ μηνός μάλιστα και συγκεκριμένα στην έναρξη του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός  είπε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να το πούμε ανοιχτά: να μιλάς για πατρίδα και θρησκεία ενώ ταυτόχρονα πουλάς κηραλοιφές και δήθεν χειρόγραφα του Χριστού, συνιστά πράξη μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης».

Όμως, όπως αποδεικνύεται, ο θεομπαίχτης της υπόθεσης όχι μόνο είναι προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού, αλλά απολαμβάνει και υπουργικές θέσεις.

Ο λόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αρκετά χρόνια πριν προμόταρε με πάθος μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής, «Το χειρόγραφο του Ιησού» και έκανε λόγο μάλιστα και για «συγκλονιστικές αποδείξεις».

Κι έρχεται τώρα τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που πάνε στην Εκκλησία για να κάνουν… επαγγελματική φωτογράφιση για να πλασάρουν μετά στο κοινό ότι τάχα είναι θεοσεβούμενοι, να κατηγορήσουν ένα άλλον πολιτικό, ο οποίος τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει θέση και άποψη.

Ενώ, αυτοί είναι που κάνουν συνεχώς κωλοτούμπες και πράξεις «μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης».

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διώξει τον Άδωνι Γεωργιάδη αύριο κιόλας, τότε τον χρεώνεται προσωπικά, μαζί με τις επιστολές του Ιησού που χλεύαζε.

newsbreak.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης