"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Γαλάζιοι «αντάρτες»: Στρίβουν δια της αποχής!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δια της αποχής στρίβουν κυβερνητικά στελέχη προκειμένου και τους ψηφοφόρους να ικανοποιήσουν και το Μαξίμου να μην δυσαρεστήσουν!

Ο Μάκης Βορίδης άνοιξε τον χορό!

Ο Μάκης Βορίδης που έλεγε ότι δεν θα χάσει η… βενετιά βελόνι αν παραιτηθεί από υπουργός Επικρατείας, παραμένει στην κυβέρνηση, καθώς επέλεξε τη λύση της αποχής που προσέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων και την τεκνοθεσία.

Και όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν θα είναι ο μοναδικός. Δια της αποχής θα στρίψουν για να διασώσουν τις κυβερνητικές θέσεις κι άλλα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου..

Ευφυέστατο…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η αποχή είναι μια έντιμη στάση που τους προτάθηκε από τον άριστο των αρίστων. Και ας μην αγχώνονται οι αντάρτες μην τυχόν σκίσουν κανένα καλσόν, θα τους πάρει το Μαξίμου καινούρια.
    Σημειωτέον ότι όλοι όσοι τελικά θα απέχουν, επιλέχθηκαν από τον ελληνικό λαό για να μεταφέρουν την γνώμη του στην βουλή. Πληρώνονται αδρά για αυτό και έχουν και ασυλία. Και αυτοί, μετά από πρωθυπουργική πρόταση, θα απέχουν. Ίσως να είναι καλύτερα, ίσως αντιληφθούν οι ψηφοφόροι τους ποιους ψήφισαν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης