"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

«Συγγνώμη ζητάς όταν σκουντάς κάποιον, όχι όταν σκοτώνεις το παιδί του»

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Είναι τόσο απροκάλυπτες οι παραβάσεις και οι παραλήψεις που δεν χρειαζόταν η Εξεταστική», τόνισε η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου που άφησε την τελευταία της πνοή στα συντρίμμια της σύγκρουσης. «Έπρεπε από τις 10 πρώτες μέρες να μπούνε φυλακή και ερχόμαστε ένα χρόνο μετά να δούμε αν υπάρχουν ευθύνες», πρόσθεσε, αφού πρώτα μίλησε για «κρατικό έγκλημα και προσπάθεια συγκάλυψης και υποβίβασης των ευθυνών».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητή, σεβαστή και θαρρετή κυρία.
    Σε 10 ημέρες στη δεκαετία του ΄70 αυτός ο λαός, που είχε ως αιχμή του δόρατος την ανδροσύνη, θα είχε ξηλώσει τις γραμμές του τρένου και θα τις κοπανούσε στο κεφάλι των υπευθύνων. Δυστυχώς, μέσα σε 50 έτη μεταλλάχτηκε σε μάζα άβουλων όντων. Κατ΄εμέ το αίτιο είναι ένα. Η άμεση οικονομική σχέση του, με αυτό που ονομάζει κράτος, κάτι που δεν το πίστεψε ποτέ ιστορικώς. Προσπαθώντας να καταστώ σαφέστατος, θα αναφέρω τους μεγάλους εργο-λάβους και τους …πεινάλες που αρκούνται σε ένα κομμάτι ψωμί, ονόματι …pass. Οι παλαιότεροι δε, ίσως κατάλαβαν τα αποτελέσματα της …αγρανάπαυσης.
    Υ.Γ. Οι έχοντες αντίθετη άποψη, ας εμβαθύνουν πρώτα στην πτώση της Αθηναϊκής Ηγεμονίας, επί Περικλέους. Οι πολίτες που κατάφεραν, παντί τρόπω, να μαζέψουν το χρήμα της γνωστής οικουμένης και να χτίσουν έναν Παρθενώνα, ήθελαν να γίνουν Δημόσιοι υπάλληλοι. Όλοι τους. Και τα …κατάφεραν

  2. Οφείλουμε μεγάλο σεβασμό σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, για τον τρόπο που παλεύουν να βρουν το δίκιο τους, με τεράστια αξιοπρέπεια και καθαρό λόγο…Παράλληλα σε 14.29 λεπτά ομιλίας της κυρίας φαίνεται η κατάντια και η ξεφτίλα ενός κράτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης