"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.6 C
Trikala

Γιατί πρέπει να αλλάξει ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε ένα νοσοκομείο, ένα υγειονομικό ίδρυμα δηλαδή που ασχολείται με την περίθαλψη και την θεραπεία των ασθενών, ο ρόλος του διοικητή στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του είναι σημαντικός.

Το έργο του διοικητή σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στο δημόσιο τομέα, παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες, μιας και έχει στόχο την αξιοπρεπή αντιμετώπιση και θεραπεία των ασθενών κάτω από συγκεκριμένες δυσχερείς, στην πλειοψηφία τους, συνθήκες.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, ο κ. Κώστας  Γρηγορίου  έχει καταφέρει την απόλυτη ηρεμία και εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος και δεν είναι τυχαίο το γεγονός.

Έχει τεράστια εμπειρία, περίπου 30 χρόνια σε ανάλογες θέσεις, έχει βαθιά γνώση στο χώρο της υγείας και είναι απόλυτος γνώστης του θέματος διοίκησης σε ότι αφορά το σχεδιασμό, την οργάνωση, την ηγεσία και τον έλεγχο ενός νοσοκομείου.

Ως προς την προσωπικότητά του, το ήθος και η εντιμότητητά του, η επιμονή του και οι ικανότητές του στην διαχείριση κρίσεων καθώς και η ψυχική του δύναμη στην αντιμετώπιση κάθε είδους δυσκολιών, είναι αδιαμφισβήτητα.

Γνωρίζουμε πως η πολιτεία καθορίζει τα κριτήρια επιλογής των διοικητών και οφείλει να χρησιμοποιεί αυτή τη δυνατότητα όχι ως μέσο ΄΄τακτοποίησης των ημετέρων΄΄ αλλά ως ευκαιρία ανάθεσης στους πιο ικανούς και σχετικούς με τον τομέα της υγείας.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε, είναι το γιατί να πρέπει να αλλάξει ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, όταν έχει όλο το παραπάνω «βιογραφικο»;

Ας μας απαντήσει η πολιτεία λοιπόν.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά θα βλέπει ο Κουτσονάσιος και οι υπόλοιποι διεκδικητές της θέσης του διοικητή του ΓΝΤρικάλων και θα τους πιάνει κρύος ιδρώτας..

  2. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει μια κοινή παραδοχή:”ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις..”.ο κ.Γρηγορίου διαχειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία ,την πιο δύσκολη υγειονομική κρίση των τελευταίων 100 χρόνων με μεγάλη επιτυχία και έφερε στο νοσοκομείο μας την απόλυτη ηρεμία και την ομαλοποίηση των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων .
    Δηλαδή, με λίγα λόγια,έφερε την κανονικότητα που δυστυχώς με την προηγούμενη διοίκηση είχε διαταραχτεί..

  3. Ενα δημοκρατικο κομμα θα πρεπει να εναλλασει τους ανθρωπους που ειναι σε θεση ευθυνης. Ειναι η καταλληλη στιγμη να ερθει ο κουτσονασιος μιας και ειναι γιατρος και γνωριζει τα προβληματα των γιατρων!

  4. Οι καλύτεροι διοικητές για το νοσοκομείο είναι ο Πατέρας (του λείπουν λίγα χρόνια για να ωριμάσει) και ο Κουτσονάσιος …

  5. Ο διοικητής θα πρέπει να είναι παράδειγμα εργατικότητας και όχι παράδειγμα προς αποφυγήν.Τα προβλήματα του χώρου μπορεί να τα γνωρίζει γιατρός μαχημος της πρώτης γραμμής και όχι γιατρός που με τις πλάτες της εξουσίας λαμβάνει αργομισθίες με υπηρεσίες από το σπίτι….να τον χαίρεστε βουλευταδες… πραγματικό παράδειγμα για τους νέους γιατρούς.. αλλά προς αποφυγήν… αλλά θα μου πεις τι να χαίρεστε;με πλατουλες γίνεται πάντα η κατάχρηση εξουσίας…..Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ φτάνει τόσο πουρδοσαλτε στα Τρίκαλα..ας ακουστεί και καμιά αλήθεια

  6. Οι διοικούντες στο νοσοκομείο κ οι συν αυτό δεν μπορούν να βάλουν σε δρόμο τον ” άτακτο” και φωνακλά γιατρό. Γιατί?Θέλουν να διοικήσουν και πάλι? ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ Η ΣΥΝΤΑΞΗ….

  7. Μόνο κομμουνιστής να μην γίνει διοικητής του νοσοκομείου. Όποιος άλλος και να γίνει καλύτερος θα ναι από κομμουνιστή.

  8. Τι να τον κάνει τον κομμουνιστή διοικητή ο Άδωνης ρε κανταρα;; Σαπούνι;Που κολλάει το σχόλιο σου; Για γνωστό κυβερνητικό τοπικό α εγραφε δεν το κατάλαβες;;Μήπως τσιμπησες από το σχόλιο της ιδεοληψίας και είσαι κανένας γνωστός δεξιός ;Σαν να κοίταξες έναν καθρέφτη κανείς;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης