"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Για γέλια και για κλάματα με τις Φράξιες και τις Κλίκες στον Tρικαλινό ΣΥΡΙΖΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής επικράτησαν οι φράξιες και οι κλίκες και μετά παραπονούνται γιατί τους αποφεύγει ο κόσμος.

Έφτασαν στο σημείο να αφήσουν εκτός, τον Στρατηγό Χρήστο Πουλιανίτη, μία σπουδαία προσωπικότητα  πανελλαδικής εμβέλειας με μεγάλη προσφορά στον κεντρικό Σύριζα σε πολύ κρίσιμα πόστα, ο οποίος δεν συμμετείχε σε καμία κλίκα.

Την ίδια ώρα , το 25% που συμμετείχε στις εκλογές, εξέλεξε άτομα τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με την πολιτική, δεν φημίζονται για την πολιτική τους σκέψη , εντελώς ανύπαρκτοι και ως πολιτικό προσωπικό και ανίκανοι να συμβάλλουν στην βελτίωση του κόμματος ενώ πολλούς από τους νεοεκλεγέντες τους ξέρουν πέντε συγγενείς, η μάνα τους και οι γειτόνοι.  

Είτε ως κουλτούρα, είτε ως ιστορική παρακαταθήκη του χώρου όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη Ν.Δ.

Πιο αναλυτικά, όλα δείχνουν ότι επικράτησε η φράξια Νταούλα η οποία στηρίχθηκε από την Παναγιώτα Δριτσέλη και η φράξια της Μαρίνας Κοντοτόλη ενώ έχουμε ήττα Παρθένη και άγνωστο τι έπραξαν οι μικροφράξιες Σιμορέλη και Τσιάκαλου. 

Ο Σταύρος Νταούλας φαίνεται ότι ακροβατεί, σε περίτωση εκλογής του ως Γραμματέα, σε ισσοροπία τρόμου αφού από τους 19 νεοεκλεγέντες στη “φράξια” Νταούλα είναι φίλα προσκείμενο 5 άντρες και 5 γυναίκες. 

Εκλέγονται με αλφαβητική σειρά οι κάτωθι:

ΑΔΑΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΕΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΛΙΤΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΟΥΖΑΚΙΑΡΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΜΠΟΥΡΛΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΜΥΛΩΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΝΤΑΙΛΙΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΝΤΟΥΒΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΕΛΕΝΗ

ΠΡΙΝΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)

ΣΙΜΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ)

ΤΟΠΑΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ)

ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Στρατηγός είναι με τον Τσίπρα. Επικράτησε όμως ο Κασσελάκης. Οπότε στέκει εμπόδιο στο δρόμο του Κασσελάκη.

  2. Οι φράξιες και οι κλίκες αποδεικνύουν συμφεροντολογικές σχέσεις και τοξικότητα. Τα ατομικά συμφέροντα καλύπτονται πίσω από την ιδεολογική βιτρίνα.
    Όπως ψήφισαν θα πορευτούν και από ότι φαίνεται θα είναι σύντομη η πορεία τους.

  3. Δεν έχει καμία σχέση ο Στρατηγός με όσους εξελέγησαν, καμία όμως.
    Ομαδούλες ατόμων που είδαν φως και μπήκαν.
    Το αποτέλεσμα είναι πληγή για το ΣΥΡΙΖΑ του Νομού και θα φανεί στην πορεία.

  4. 1o Δεν μας λένε πόσοι ψήφισαν! Γιατί? τι φοβούνται? Μαθαίνουμε ότι ψήφισαν 265 άτομα, από τα 1500 κατά δήλωση του Πρώην γραμματέα Νταούλα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη!
    2ο Γιατί δεν δώσανε τον αριθμό ψήφων που πήρε ο κάθε ένας? Γιατί τόση μυστικοπάθεια? Τι φοβούνται?
    3ο Η μεθόδευση έγινε για να ξαναβγεί ο Νταούλας συντονιστής? Πολλά λέγονται!
    4ο Ο Στρατηγός έχει πανελλαδική αναγνώριση και οι φατρίες τον απαξίωσαν? Τους έπεφτε πολύς!
    5ο Δυστυχώς, εκεί κατάντησαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κατήφορος συνεχίζεται!

  5. Δυστυχώς η κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ γενικά θυμίζει σαπουνόπερα.
    Οι πρωταγωνιστές εδώ μετά τις εκλογές του Νομού είναι τριτο-τέταρτα ονόματα που δεν θα πάρουν ποτέ πρωταγωνιστικό ρόλο.

  6. Μπροστά σε τέτοιους πολιτικούς ογκόλιθους, όχι στρατηγός, ούτε αρχιστράτηγος δεν μετράει.
    Ο Σύριζα εκλέγει τον δικό του Κουτσονάσιο.

  7. Για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε ότι η διαπλοκή και τα υπόγεια ρεύματα ,είναι αυτά που νικάνε.Ας μην απορούν λοιπόν γιατί οι άξιοι και οι έντιμοι δεν ασχολούνται με την πολιτική..θέλουν άβουλα,ανίκανα και διαχειρήσιμα όντα.Να τους χαιρόμαστε.

  8. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα μικροσυμφέροντα, οι παρεούλες κάθε είδους και τα δήθεν παραγοντιλίκια, απομάκρυναν δυνάμεις και άτομα που έχουν ιδεολογία, γνώσεις, λόγο, έργο, όραμα και διορατικότητα.
    Τα αντανακλαστικά του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Τρικάλων πολύ λίγα, πολύ κατώτερα των περιστάσεων.

  9. O ΣΥΡΙΖΑ κατάντησε σκορδαλιά χωρίς σκόρδο. Τους αξίζει ένα «ευχαριστούμε» διότι μας έδειξαν τι χρειάζεται να γίνει για να μην αλλάξει ποτέ αυτή η χώρα στην κατεύθυνση μίας αστικής έστω εξυγίανσης.
    Ανεπαισθήτως κλείστηκαν από τον κόσμον έξω.

  10. Τι έγινε ρε παιδιά; Είναι αλήθεια ότι ο Νταούλας έδιωξε την Εφορευτική και ανέλαβε ο ίδιος, μαζί με την αγαπημένη του Βουλευτίνα, να βγάλει τα αποτελέσματα αφού έδιωξε τους υποψήφιους;!!!! Άρα θα μπορούσε να βάλει επιπλέον σταυρούς στα ψηφοδέλτια και να βγάλει όλους τους δικούς του!
    Μπράβο ρε Νταούλα ήρωα! Εσείς θα αποτελειώσετε τον εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα-Κασσελάκη!
    Από σας θα γλυτώσουμε. Από το Μητσοτάκη τι θα κάνουμε, που μας τον φορέσατε εσείς της ψευτοαριστεράς.

  11. Μαρίνα απ’ τα αριστερά και Κατερίνα απ’ τα δεξιά…έσωσαν τα Τρίκαλα και τον Σακαφλιά.
    Με τις υγείες σας στον Νομό Τρικάλων. Καλά το πάτε παιδιά, ξέρετε εσείς, συνεχίστε!!!

  12. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα έχουν μια αιτία που συμβαίνουν. Αν αυτή είναι η αριστερά σήμερα, περπατώντας θα βγει ο Κούλης για τρίτη συνεχόμενη τετραετία. Και για τέταρτη.
    Ρε μπας και είχε δίκιο ο Σάκης που την έκανε με αθόρυβα μικρά πηδηματάκια;

  13. Αδιέξοδο και απελπισία. Και μετά απορούμε γιατί διογκώνεται το ρεύμα με τα λαμόγια και τα φασιστοειδή της ακροδεξιάς. Και προβληματιζόμαστε και αρχίζουμε τις μεγαλοστομίες για το αυγό του φιδιού κλπ κλπ. Με τον Μητσοτάκη να σέρνει πρώτος τον χορό, καθότι όλα αυτά φέρνουν νερό στον μύλο του.
    Αλλά τι μας νοιάζει εμάς, εμείς θέλουμε να ελέγχουμε το μαγαζάκι μας, δεν πα να μην πατάει πελάτης

  14. Ως μήνυμα αδιαφορίας στελεχών και μελών απέναντι στις χθεσινές κάλπες είναι τ αποτελέσματα για την ανάδειξη των μελών της νέας Ν.Ε. Και από την άλλη,”παλιά μου τέχνη κόσκινο”. Δηλ Από τα 1900 – 2000 περίπου εγγεγραμμένα μέλη, ζήτημα είναι εάν ψήφισαν περίπου 300-350. Κι εδώ που τα λέμε τι να ψηφίσουν? Τα τσικό? κι ακόμη χειρότερα τους άγνωστους, τους άσχετους, που δεν τους ήξερε κανείς? Κι από την άλλη 1ο κάποια αξιόλογα στελέχη πχ τον στρατηγό, τον έριξαν στ’ άχρηστα , λες και είχαν πολλούς σαν αυτόν! 2ο Κυριάρχησαν οι φατρίες – δηλώνεις ότι θέλεις να σε στηρίξουμε?-τότε δήλωσε υποταγή! Και σ αυτό το κατάντημα -δυστυχώς- πήρε μέρος κι ο πρώην γραμματέας. για την πρώην βουλευτίνα δεν το συζητώ- πάντα έτσι λειτουργούσε αυτή κι όλο της το σόι-. Κι αν αληθεύουν οι πληροφορίες, ότι αφού η εφορευτική παρέδωσε τ αποτελέσματα, φύγανε και μείνανε ο πρώην γραμματέας η πρώην βουλευτίνα να επεξεργαστούν τ αποτελέσματα! Που ακούστηκαν αυτά!!!Έτσι, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιος που βρίσκονταν έστω και στις τελευταίες θέσεις, μετά την επεξεργασία, ενημερώθηκε ότι ήταν αναπληρωματικός!!!
    Και όσες διαψεύσεις κι αν κάνουν μετά, κανείς δεν τους πιστεύει. Η απορία είναι: καλά όλοι αυτοί που μαγειρεύουν αυτό το χάλι σε τι προσδοκούν? Ότι θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μεγάλος, άρα θα έχουν εξέχουσα θέση? ή όταν μετά τις ευρωεκλογές, όταν θα ξωπετάξουν τον εκλεγμένο πρόεδρο (sic) και θα πάρει τα ηνία ο Παππάς που ελέγχει τον κομματικό μηχανισμό με τους εδώ -και στην υπόλοιπη Ελλάδα- εκπροσώπους , θα έχουν κάποια τύχη? Ονειρεύονται ότι θα ξαναγίνουν βουλευτές? επειδή θα ελέγχουν τις ομαδούλες τους? Τελικά κοίτα που κατάντησαν τον ΣΥΡΙΖΑ οι φράξιες και οι ομαδούλες!???Τέτοια βλέπει ο κόσμος και φεύγει μακρια!!

  15. Αφού έβγαλαν από το game τον σ. Δημήτρη και την ομάδα του, έγινε το αναμενόμενο. Κυριάρχησαν οι τιποτάδες και οι υπαλληλίσκοι! Άρε Κουτσονασιος που τους χρειάζεται….

  16. Κοτζάμ ΝΔ και έχουν Κουτσονάσιο,τους ενοχλούν τα Νταούλια του ΣΥΡΙΖΑ?μια χαρά είναι αυτοί που εκλέχτηκαν ,για ένα κόμμα που εξαϋλώνεται..

  17. Νταούλας η Μπουρλιός? αλλά στη στροφή εμφανίζεται από άλλη φράξια ο Κείος! ε! ρε γλέντια! θα πλακωθούν οι νέες με τις παλιές φράξιες! Σιγά μην αφήσει η Κοντοτόλη τη Δριτσέλη να βγάλει δικό της γραμματέα! Αφού πέταξαν έξω με συνοπτικές διαδικασίες το στρατηγό, θα δούμε ποια φράξια τελικά θα επικρατήσει

  18. Καλά!!!!γελάνε και τα τσιμέντα!!! μ ‘αυτά που του λένε να λέει του Νταούλα!!! Άμα είστε μάγκες δώστε τις ψήφους που πήρε ο καθένας!!!

  19. Άλλο ΣΥΡΙΖΑ , άλλο στρατός..στον ΣΥΡΙΖΑ στρατηγός είναι ο Νταούλας και προσφάτως προέκυψε και η Κοντοτόλη,στον στρατό είναι ο Πουλιανίτης..αν θέλανε γοητεία,άρτο ,θεάματα και γενικώς fatsimare ,ας ψηφίζανε ΝΔ και δαγκωτό Κουτσονάσιο

  20. Λυπάμαι πολύ για την όλη κατάσταση που επικρατεί..δυστυχώς ακούω και από νέους να λένε πάντα υπήρχαν αυτά στη πολιτική ..υπήρχαν ναι αλλά πρέπει να αλλάξουν!! Λες θα ασχοληθώ, για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ..μετά βλέπεις ότι όσο θέληση και να έχεις πέφτουν όλοι πάνω σου σαν τα κοράκια..και μετά λες αξίζει? Ναι αξίζει αλλα ποσο γερο στομαχι πρέπει να έχει κάποιος για να πολεμήσει αυτό το σύστημα, τις φραξιες ,τις ομαδες και τις ομαδουλες ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης