"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Γιώργος Οικονόμου: Mητσοτάκης και Τσίπρας είναι αναξιόπιστοι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο λαός έχει μνήμη. Οι ευθύνες Μητσοτάκη δεν κρύβονται πίσω από ανιστόρητες αναφορές.

Κανένας κολλητός δεν δικαιολογεί κανέναν ανιψιό.

Κανένας Παππάς δεν δικαιολογεί κανέναν Δημητριάδη.

Είναι αναξιόπιστοι και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Τα στερνά τιμούν τα πρώτα”, είπε ο πρώην σύντροφός σου και νυν υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης και είχε πάρα πολύ δίκιο. Συνεχίστε να βγάζετε τέτοιου είδους δηλώσεις και αν θα πιάσετε 5 με 8 % μη του πείτε του παπά…..Ο λαός δεν ξέχασε ούτε το χρηματιστήριο, ούτε τα TOR με τον σχωρεμένο τον Άκη ούτε το σκάνδαλο Novartis ούτε την αλλαγή ΑΦΜ του ΚΙΝΑΛ μιας και χρωστούσατε και τις Μιχαλούς στο πρώην ΠΑΣΟΚ, ούτε το “λεφτά υπάρχουν – που είναι τα λεφτά;” με το Jefry που μας έχωσε στα μνημόνια αλλά ούτε τη συγκυβέρνηση με την επάρατη δεξιά….. . Οπότε καταλήγουμε ότι ο Γιάννης σωστά σας “στόλισε”………

  2. “Τα στερνά τιμούν τα πρώτα” είναι μια φράση που τον Γιαννάκη τον Χάϊδο ,θα τον στοιχειώνει στην πολιτική, κοινωνική και προσωπική του ζωή..Σαν έκφραση προφανώς από μόνη της, δεν λέει τίποτα ,αλλά η κοινωνία των Τρικάλων θα θυμάται για πάντα ότι την είπε για τον αδελφό του πατέρα του…η κοινωνία θα πρέπει να τιμωρεί τους απρεπείς,ασεβείς και θρασύτατους ανθρώπους,πολύ δε περισσότερο όταν αυτοί,έχουν και την προσδοκία ότι θα μας εκπροσωπήσουν στο εθνικό κοινοβούλιο..ας μάθει πρώτα ο Γιαννάκης να σέβεται τους δικούς του ομόαιμους ανθρώπους και μετά ας έλθει να μας πείσει ότι θα σεβαστεί και εμάς τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του..

  3. Ανησύχησαν σφόδρα οι συριζαίοι! Εκεί σου λέει που (όπως νόμιζαν), έστρωσαν καλά το παιχνίδι, μη σου πω ότι είχαν μοιράσει και τις έδρες ( μία εγώ, μια η άλλη η καινούρια-δύο γυναίκες πάνω – πάνω, ερε κούνια που σας κούναγε!) άντε και μια ο άλλος νέος οι άλλοι πάνε άκλαυτοι), σου βγαίνει δυναμικά ο γιατρός, κι από πίσω σιμά κοντά και ο Γιώργος) και φέρνουν τα πάνω κάτω στα δεδομένα της πόλης μας. Γιατί όσο να πεις, κι όσες μνήμες να ανασύρεις, μια εδρα την έχουν σίγουρη άντε κι άλλες δύο (μία για τον υπουργό- βάλε κι άλλη μια για το Μιχαλάκη- όχιιι δεν έκλεισε ακόμα το θέμα- τι μένει σε μας? Και κλάμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!

  4. Αγαπητοί Αρβανιτη, Ασεβή και κακκορόγιανε, η φράση που ειπώθηκε από τον Χριστό για τους Φαρισαίους, “οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες” σας πάει γάντι… Αλλά αντί να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να αναλογιστείτε για τα δεινά που έφερε η παράταξή σας στους πολίτες αυτής της χώρας αλλάξατε το ΑΦΜ και νομίσατε ότι πήρατε ταυτόχρονα και συγχωροχάρτι από τον Πάπα! Το θράσος στους κόλπους σας περισσεύει….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης