"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Γλέντι ρομά στον Βόλο: «Έσπρωξαν την πόρτα και μπήκαν, φοβήθηκα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Απίστευτα πράγματα περιέγραψε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 72χρονος ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης στα Μελισσάτικα, στο οποίο το βράδυ του Σαββάτου και παρά τη σχετική απαγόρευση λόγω εξάπλωσης του κορωνοϊού “φιλοξένησε” στο μαγαζί του γλέντι αρραβώνα ρομά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του κέντρου είχε νοικιάσει το μαγαζί αρκετές μέρες πριν την απαγόρευση, και όταν πληροφορήθηκε την εξέλιξη, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πελάτη ρομ, ενώ παράλληλα ήθελε να του επιστρέψει την προκαταβολή που είχε καταβάλει.

Όμως ο ρομ του έκλεισε το τηλέφωνο.

Το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που βρισκόταν με την οικογένειά του στο σπίτι τους, ακριβώς πίσω από το κατάστημα, εισέβαλαν στο κέντρο αρκετοί ρομά, ο οποίοι έφτασαν με αυτοκίνητα στο σημείο, έσπρωξαν την πόρτα, μπήκαν μέσα, και ξεκίνησαν το γλέντι, χωρίς τη συναίνεση του επαγγελματία.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, δεν ειδοποίησε την αστυνομία διότι φοβήθηκε για τη ζωή του και τη ζωή της συζύγου του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Οι δικαστές τον αθώωσαν, αλλά η δικογραφία θα σταλεί στην Εισαγγελία, για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες του μισθωτή του κέντρου, δηλαδή της οικογένειας ρομά.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης