"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

ΔΑΚΕ Νοσοκομείου: « Έχουν γνώση οι Φύλακες για τα κομματικά ορφανά»

lafarm

Σχετικά άρθρα


Η ΔΑΚΕ του ΓΝΤ δε συνηθίζει να απαντά σε “ομαδούλες” που απαρτίζονται από κομματικά ορφανά.

Κάνοντας μια εξαίρεση προς την ΟΜ του ΓΝΤ, με κύριο σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων αλλά και των πολιτών του Νομού Τρικάλων λέμε τα εξής:


1) Αναθέσεις προϊσταμένων έγιναν και θα γίνουν σε κενές θέσεις ή σε θέσεις που κενώνονται και σε τμήματα που υφίστανται. Όχι σε τμήματα χωρίς προσωπικό και ασθενείς ούτε σε τμήματα που δεν υφίστανται στον οργανισμό, όπως γινόταν επί προηγούμενης διοικήσεως. Ως εκπρόσωποι των εργαζομένων στεκόμαστε πάντα κριτικά και διεκδικητικά στην εκάστοτε εργοδοσία. Δεν συναγελαζόμαστε, δεν ταυτιζόμαστε ούτε συνδιοικούμε με αυτή, ίδιον γνώρισμα του πρόσφατου παρελθόντος.


2) Είχατε αναγάγει σε επιστήμη τη δολοφονία χαρακτήρων, τον εκφοβισμό και το bulling και είχατε καταφέρει το Νοσοκομείο μας να σχολιάζεται με αρνητικούς χαρακτηρισμούς στην κοινωνία των Τρίκαλων.


3) Στηρίζουμε τη διοίκηση Γρηγορίου γιατί έως τώρα δίνει λύσεις αξιοκρατικές, συναινετικές και αποτελεσματικές, όπως φάνηκε στη διαχείριση της πανδημίας.


Τέλος συνάδελφοι σταματήστε την άνευ αντικειμένου σπέκουλα επειδή απομακρυνθήκατε από την εξουσία. Αρκεστείτε στα καθήκοντα σας και στις διεκδικήσεις που σκοπό έχουν τη συνέχιση της καλής πορείας του Νοσοκομείου μας με σκοπό το όφελος των πολιτών.


Κουραστήκατε και κουράσατε με τη συνεχή, άνευ αντικειμένου γκρίνια. Σταματήστε γιατί ελάχιστα απέχετε από το γίνετε γραφικοί.


Με τιμή
ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Τρικάλων.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το κείμενο της λεγόμενης ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ νοσοκομείου είναι γεμάτο από συκοφαντίες ,απειλές και με «συνταγή πολλακη» Πρόκειται για μια ομάδα εργαζόμενων του νοσοκομείου που προσπαθεί να διαφυλάξει κεκτημένα με «αγώνες»στο ΠΑΣΟΚ πριν και στο ΣΥΡΙΖΑ τώρα , ρουσφετολογικές θέσεις ,δώρο του πρώην διοικητή και να προ ετοιμάσει την άμυνα για το μέλλον .Η ομάδα αυτή ταυτίζεται με την ομάδα «μένουμε Τρίκαλα» , με ηγέτη τον μάλλον αναρρώσαντα από πολλαπλές παθήσεις .
    Έγραφαν στο κείμενο τους για διοικητή μαριονέτα , προσβάλλοντας έναν άνθρωπο που τουλάχιστον μέχρι σήμερα αξιολογείται θετικά στη διοίκηση του νοσοκομείου . Μια διοίκηση που δεν ακύρωσε τις τοποθετήσεις του προηγούμενου διοικητή αλλά έκανε το λάθος σε μια κενή θέση προϊσταμένου να τοποθετήσει άτομο που εκτέθηκε εκλογικά σε συνδυασμό που στήριζε η ΔΑΚΕ ( ντροπή κε διοικητή)
    Συκοφαντούν βέβαια και το νοσοκομείο μιας και σε λίγο χρόνο θα διαλυθεί όπως γράφουν !! Απειλούν δε ότι θα πουν και άλλα .
    Να γνωρίζουν όμως ότι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου δεν ξεχνούν και ξέρουν την αλήθεια για όλα τα πεπραγμένα της πρώην διοίκησης που τόσο πολύ την στήριζαν και κάποιοι άλλοι ( και διευθυντές ) με υπογραφές στήριξης που δεν είχαν καμία αμφιβολία για το μεγάλο έργο που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους , (μάλλον για συνδιαλλαγή επρόκειτο ) ,

    • Φίλε μου τα είπες όλα θα προσθέσω μόνο τούτο
      Επιτέλους αναπνευσαμε ελεύθερα με το ξεκουμπισμα του πολλακισμου από το ΓΝΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης