"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.9 C
Trikala

Δεξιός Ψάλτης : Αναπάντητα ερωτήματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αναπάντητα ερωτήματα άφησε η προ ημερών παρέμβαση του πρώην Νομάρχη Τρικάλων κ.Ηλ.Βλαχογιάννη γιά αδικία του νομού μας στην κατανομή πόρων και την κατασκευή έργων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας .

Ουσιαστικά αναφερόταν στην αναστολή κάθε προσπάθειας σύγκλισης της ενδοπεριφερειακής ανισότητας που παρατηρείται μεταξύ των πλουσιότερων νομών Λάρισας-Βόλου και Δυτ. Θεσσαλίας.

Μία προσπάθεια που ειχε ξεκινήσει με ουσιαστικές παρεμβάσεις επί θητείας Φώτη Γκούπα στην Περιφέρεια συνεπικουρούμενη από τα Τρικαλινά μέλη του τότε Υπουργικού Συμβουλίου και ειδικά του Υφ. οικονομικών κ.Νίκου Λέγκα.

Βέβαια οφείλουμε ν`αναγνωρίσουμε ότι τον κώδωνα του κινδύνου για το ρίξιμο των Τρικάλων  το έκρουσε πρώτος ο Δήμαρχος Τρικάλων κ. Δημ. Παπαστεργίου προ μηνών με αφορμή την υποχρηματοδότηση των κοινωνικών δομών  του Δήμου όπως και η μετέπειτα καταφανώς άδικη κατανομή των σχολών από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  .

Ουδείς βέβαια θα μεμφόταν του αγαπητό Περιφερειάρχη αν έδειχνε μια μικρή εύνοια στην εκλογική του περιφέρεια (θεμιτό από τη στιγμή πια που είναι αιρετοί και όχι διορισμένοι’ καταγόμενοι από διαφορετικοί περιφέρεια). Αυτό όμως που προκαλεί δικαιολογημένες αντιδράσεις και ερωτήματα είναι αντιμετώπιση του Νομού Τρικάλων .

Οι αρμόδιοι θεσμικοί φορείς- Περιφέρεια και Αντιπεριφερειάρχης (όχι οι θεματικοί πού είναι μόνο για την αντιμισθία) οφείλουν με επίσημα στοιχεία ν`απαντήσουν .

Η παράταξη οφείλει ενωμένη ν`αγωνιστεί πανθεσσαλικά για τη νίκη στη Περιφέρεια στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης