"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.4 C
Trikala

Διαβούλευση ξεπέτα 25 μέρες οι Ολλανδοί στα αγγλικά – Κουρέτας 10 μήνες σε όλη τη Θεσσαλία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νέα αντίδραση από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα απέναντι στη διαβούλευση ξεπέτα … των 15 ημερών για την εισήγηση των Ολλανδών και πως θα σώσουν την πληγωμένη Θεσσαλία. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκινάει άμεσα τη διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες. Αυτή συζήτηση θα μεταφερθεί σε κάθε δήμο και θα κρατήσει όλο το 2024. 
Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα : 
Η διαβούλευση για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας θα μπορούσε να γίνει με διαφορετικό τρόπο . Η επιλογή να γίνει από κείμενο που ήταν στα αγγλικά υποβαθμίζει έως και προσβάλλει όλο το παραγωγικό σύστημα της Θεσσαλίας και ειδικά αγροτικούς συλλόγους που δεν γνωρίζουν αγγλικά . Όταν πραγματικά αναζητάς διαβούλευση δίνεις χρόνο . Όχι 15 μέρες που έγιναν 25 χθες . Θα μπορούσε η διαβούλευση να είναι υπό την αιγίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας αν πραγματικά θέλουμε να σεβαστούμε την περιφέρεια. Η περιφέρεια Θεσσαλίας λοιπόν θεωρώντας ότι η ανασυγκρότηση της περιοχής μας είναι υψίστης σημασίας και δεν είναι μια διεκπεραίωση, ξεκινά μια ουσιαστική διαβούλευση με μια διημερίδα το επόμενο σαββατοκύριακο στη Λάρισα που θα μιλήσουν πάνω από 30 επιστήμονες και φορείς . Αυτή συζήτηση θα μεταφερθεί σε κάθε δήμο και θα κρατήσει όλο το 2024 για να μπορέσει ο κάθε φορέας να εκφραστεί . Η διαβούλευση είναι ύψιστη διαδικασία όχι ξεπετα. Στην διαβούλευση έχουν κατατεθεί πάνω 10 μεγαλα κείμενα από συναδέλφους της ομάδας που έχω συστήσει.
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Δημήτρης Κουρέτας

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δωρεάν μας την έφτιαξαν την μελέτη οι Ολλανδοί, τη θέλαμε και μεταφρασμένη?
    Ας τη μεταφράσει η Περιφέρεια

  2. 8:13 γράφει ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ως ”Του χάριζαν το γάϊδαρο”. 8:18 γράφει ως ”ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ”. Το πνεύμα του κοινό, σταθερό. Ραγιάς για πάντα. Θεός οι ξένοι, να τους προσκυνάμε. Μόνο ένας νέος Κολοκοτρώνης θα μας σώσει από τους νενέκους αυτούς…
    ΥΓ. Timeo …Ollandos et dona ferentes.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης