"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Δικαιόπολης: Η Παπακώστα δεδικαίωται ‼‼‼

lafarm

Σχετικά άρθρα


Πριν ένα χρόνο τα ΜΜΜ είχαν επικρίνει την καθόλα λογική πρόταση της κας Παπακώστα για την υποχρέωση των οδηγών να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα τους.


Οι εικόνες του χθεσινού συνωστισμού των οδηγών για την αγορά αντιολισθητικών αλυσίδων, ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας καθώς και τη συμβολή της χρήσης αυτών στη διατήρηση των ανοικτών δρόμων, αποδεικνύει σαφώς και περίτρανα τη δικαίωση της.


Για όσους έχουν αδύνατη μνήμη συνημμένα επισυνάπτω το προ ενός έτος σχόλιο.


Δικαιόπολης


“ Η σοφιστικά κατασκευασμένη πληροφόρηση, η αλλόκοτη κομματοκρατία και το αυτονόητο της λογικής (TRIKKHpress 27/01/2022)


Τις μέρες αυτές μια από τις δηλώσεις που προκάλεσε θόρυβο στην ησυχία της νιρβάνας του παραλόγου, η οποία υπάρχει εδώ και καιρό στο σαθρό πολιτικοκοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας μας, ήταν ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης της βουλευτού του νομού μας κυρίας Κατερίνας Παπακώστα η οποία αναφέρθηκε και στο μέρος της ατομικής ευθύνης των πολιτών.


Η καθόλα λογική αυτή αναφορά τονίστηκε και διανθίστηκε ιδιαίτερα από τον καθόλα ανέντιμο μικροκομματικό οπορτουνισμό και τις σκοτεινές δυνάμεις της διαπλοκής τοπικών μέσων ενημέρωσης και πολιτευτών και με το μικρό αυτό απόσπασμα προσπάθησαν να στείλουν στο εκτελεστικό απόσπασμα μια καθόλα αξιοπρεπή και άξια βουλευτή που διαθέτει σήμερα το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ας δούμε τα πράγματα επί της ουσίας.


-Πιστεύει κανείς από τους επικριτές της, ότι οι πολίτες κατά τη χρήση των δημοσίων αγαθών, όπως το οδικό δίκτυο, δεν έχουν ατομική ευθύνη;


 Στην προκειμένη περίπτωση αν όλοι οι οδηγοί, αφού ήταν γνωστή η προειδοποίηση από την Ε.Μ.Υ. για την έντονη κακοκαιρία με σφοδρή χιονόπτωση στην περιοχή της Αττικής, είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες , θα είχε γίνει αυτός ο αποκλεισμός;

 Βεβαίως, όπως τόνισε και η κα Παπακώστα, υπάρχουν και οι πολύ μεγάλες ευθύνες της πολιτείας και κυρίως των υπεύθυνων διαχειριστών των επί μέρους δημοσίων αγαθών.


 Τελικά όποιος σκέφτεται και εκφράζετε λογικά στον κόσμο του παραλόγου, είναι λογικό να βρίσκει το μπελά του.

 Κουράγιο και μη φοβάστε κα Παπακώστα υπάρχουν και λογικοί πολίτες.


 Δικαιόπολης

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαζί με τις αλυσίδες, που πρέπει να έχουμε εμείς στο αυτοκίνητο από Οκτώβριο έως Απρίλιο, πρέπει και το κράτος (εθνικοί οδοί) και οι ιδιώτες (Αττική οδός) να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
    Πρόστιμο στους οδηγούς, πρόστιμο και στις εταιρείες.

  2. Η χρονιά είναι εκλογική και στην αυτοδιοίκηση …φέτος “τρέχουμε”. Με λύπη είδαμε μπλόκα της Τροχαίας να μην έχουν “φορέσει” αλυσίδες. Φέτος ο Πολίτης θα πληρώσει διπλάσια τιμή την αγορά αλυσίδων και θα πρέπει να μείνει σπιτί ενώ ο δημόσιος μηχανισμός κλείνει για καθαρισμός οδικές αρτηρίες και όχι ο παρουσιούχος των διοδίων !! Πρώτα πρέπει ο Πολίτης να “πάρει” μέτρα και μετά ο κρατικός μηχανισμός ;

  3. Σε ένα κράτος μπαχαλο, υπερχρεωμένο, ατομικής ευθύνης, διαφθοράς, υποκλοπών, μίζας , παιδοβιαστων , πρέζας σε καράβια και πολλών άλλων παρανομιών…. εσείς λέτε μπράβο σε αυτούς που μας κατάντησαν μπου…λο ( με την κακή έννοια) ! Αηδία για τις απόψεις της κ. Παπακώστα και στα πρόβατα που την στηρίζουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης