"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Δριμεία κριτική Κ. Σκρέκα στην Κυβέρνηση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σκληρή κριτική στην τακτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση και η οποία έχει οδηγήσει στους δρόμους εκατομμύρια Έλληνες, άσκησε ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του STAR  και στην Πόπη Τσαπανίδου ο κ. Κ. Σκρέκας σημείωσε ότι «οι απεργοί στέλνουν εξοργισμένοι και εξαπατημένοι στέλνουν μήνυμα προς τον Κυβέρνηση γιατί δέχθηκαν τη μεγαλύτερη δόση ψεύτικων υποσχέσεων τα τελευταία χρόνια. Αυτή η κοροϊδία οδηγεί τον κόσμο στους δρόμους».
Κάλεσε την Κυβέρνηση να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια τονίζοντας ότι «η Κυβέρνηση είναι μπροστά σε διλήμματα που έχει η ίδια δημιουργήσει. Μέσα σε ένα χρόνο αύξησε όλους του φόρους (Φ.Π.Α. στην εστίαση κλπ.) και παρόλα αυτά τα έσοδα ήταν μικρότερα. Ο κόσμος επαναλαμβάνω νιώθει εξαπατημένος και η Κυβέρνηση δείχνει ανίκανη να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.
Η Κυβέρνηση οφείλει να βάλει τα πράγματα κάτω και να δουλέψει και να πάψει να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια. Ειδάλλως θα πρέπει να αναζητήσουμε τι εναλλακτικές υπάρχουν για τη σωτηρία της χώρας. Η χώρα πρέπει να αποκτήσει μια Κυβέρνηση η οποία οφείλει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά.
Η Κυβέρνηση αφήνει τα πάντα στην τελευταία στιγμή και τελικά ξεπερνάει όλα τα όρια δημιουργώντας ακόμη δυσκολότερες καταστάσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης