"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.3 C
Trikala

Δύο νέοι κυκλικοί κόμβοι στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την κατασκευή δύο νέων κυκλικών κόμβων στο σιδηροδρομικό σταθμό και στη διάβαση των τρένων, στο δρόμο προς Αγία Μονή στην πόλη των Τρικάλων χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το έργο αφορά στην αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του αστικού χώρου της πόλης των Τρικάλων, με έμφαση στην εξυπηρέτηση κατά προτεραιότητα της κίνησης των πεζών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες και στην αποσυμφόρηση του οδικού δικτύου και την εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Αναμένονται παρεμβάσεις επί της οδού Καποδιστρίου με επέκταση των πεζοδρομίων και ενσωμάτωση πάνω σε αυτό του υφιστάμενου ποδηλατόδρομου.

Ενώ στη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού οι παρεμβάσεις αφορούν τροποποίηση της  υφιστάμενης ισόπεδης διασταύρωσης των οδών Ελευθερίας, Πύλης, Ευρυπίδου και Μετεώρων και διαμόρφωσή της σε κυκλικό κόμβο και αναμόρφωση της  εισόδου του Σιδηροδρομικού Σταθμού με τη διαμόρφωση κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση των οδών Ασκληπιού, Ευριπίδου και Καβράκου, συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης των πεζοδρομίων της ευρύτερης περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης