"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.2 C
Trikala

Δώστε φως στον χώρο σας με τους παρακάτω τρόπους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας, ο χώρος που περνάτε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σας σε αυτόν και θέλετε να σας χαλαρώνει και να σας φτιάχνει την διάθεση. Το πρώτο βήμα φυσικά για να το καταφέρετε αυτό είναι να επιλέξετε τρόπους για να του χαρίσετε φως. Αν δεν γνωρίζετε πως να το πετύχετε ή δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε, βρείτε παρακάτω τα πιο χρήσιμα tips και δώστε φως στον χώρο σας εύκολα και γρήγορα.

  1. Επιλέξτε ανοιχτόχρωμες κουρτίνες

Οι κουρτίνες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον φωτισμό ενός χώρου, καθώς ανάλογα με την απόχρωσή τους και το υλικό κατασκευής τους μπορεί να τον κάνουν να μοιάζει πιο ευρύχωρος και ευχάριστος. Αναζητήστε κουρτίνες ημιδιαφανείς, οι οποίες αφήνουν το φως να τις διαπερνά μέχρι τις βραδινές ώρες και κινηθείτε σε neutral χρώματα όπως μπεζ ή λευκό τα οποία δεν θα κάνουν το δωμάτιο που θα της τοποθετήσετε να μοιάζει μουντό.

  1. Βάλτε καθρέφτες στον χώρο

Οι καθρέφτες είναι μια ακόμη υπέροχη λύση για να χαρίσετε φως στον χώρο σας. Καθώς έχουν την ιδιότητα να αντανακλούν το φως, δίνουν την ψευδαίσθηση ενός διευρυμένου χώρου και κάνουν οποιοδήποτε δωμάτιο να μοιάζει φωτεινό. Ανάλογα με το στυλ διακόσμησης που κυριαρχεί στον χώρο σας μπορείτε να επιλέξετε καθρέφτες με μοντέρνα ή vintage αισθητική, μικρότερους ή μεγαλύτερους, επιδαπέδιους ή επιτοίχιους. Ανακαλύψτε τα σχέδια που σας ταιριάζουν και κάντε την πιο όμορφη προσθήκη στον χώρο σας!

  1. Προσθέστε πρωτότυπα φωτιστικά

Αναμφισβήτητα τα φωτιστικά δεν θα μπορούσαν  να λείπουν από την λίστα με τους καλύτερους τρόπους για να φωτίσετε τον χώρο σας. Οι επιλογές σας εδώ είναι πολλές και μπορείτε να αναζητήσετε φωτιστικά τοίχου με minimal αισθητική ή πιο εντυπωσιακά, επιδαπέδια φωτιστικά με μεγάλα καπέλα, κρεμαστά φωτιστικά, αλλά και άλλες λύσεις φωτισμού όπως συστήματα κρυφών φωτισμών ή προτζέκτορες φωτιστικά που θα δημιουργήσουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Φυσικά κατά την τοποθέτηση των φωτιστικών εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία που ξέρει να χειριστεί καλύτερα το ηλεκτρολογικό υλικό από εσάς.

  1. Πείτε ναι στις γυάλινες λεπτομέρειες

Τα αντικείμενα από γυαλί, πέρα από μια μοντέρνα διάθεση στον χώρο σας, χαρίζουν φως και επιτρέπουν στο φυσικό φως να τα διαπερνά και να διαχέεται σε ολόκληρο το δωμάτιο. Αν θέλετε να προσθέσετε μερικά τέτοια αντικείμενα στο σπίτι σας μπορείτε να κινηθείτε σε γυάλινα βάζα, τραπέζια και διακοσμητικά στοιχεία που θα απογειώσουν το design του χώρου σας. Μπορείτε να αναζητήσετε γυάλινες λεπτομέρειες με χρώμα ή να προτιμήσετε all time classic διάφανα γυάλινα στοιχεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης