"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Είναι ικανοί να βάλουν διόδια και στον δρόμο Τρικάλων – Καρδίτσας ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σαν τα μανιτάρια φυτρώνουν οι σταθμοί των διοδίων ανά την επικράτεια .

Ένας από τους δρόμους που έχει πολύ μεγάλη κίνηση είναι ο δρόμος Τρικάλων – Καρδίτσας ενώ από την άλλη πλευρά η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Ε 65 είναι ιδιαίτερα χαμηλή .

  Είναι γεγονός πως φορείς, κινήσεις πολιτών αλλά και πολιτικά κόμματα έχουν εκφράσει ενστάσεις στη λειτουργία των συγκεκριμένων διοδίων του Ε 65 και παρά την διαβεβαίωση του ο γενικού γραμματέα του Υπ. Υποδομών Γιώργου Δέδε ο οποίος  δήλωνε πως: μέχρι ο… τυφλός ακόμη δρόμος να κουμπώσει με την ΠΑΘΕ δεν θα υπάρχουν διόδια ….

Οι Τρικαλινοί “σνομπάρουν” … τον Ε 65 διότι δεν “συμφέρει” να πάει κάποιος μέχρι τον κόμβο Μεγαλοχωρίου ή στον κόμβο Λόγγου [ θα έχουν φτάσει ήδη στο Προάστιο από τον παλιό δρόμο ] για να πάει στην Καρδίτσα .

Στην Καρδίτσα ο κόμβος απέχει 5-6 χιλιόμετρα από την πόλη ενώ είναι και το θέμα των διοδίων  .

Nα υπενθυμίσουμε ότι στα διόδια Λόγγου και Σοφάδων το αντίτιμο ανέρχεται στα 5 ευρώ περίπου και 5 στην επιστροφή από Αθήνα = 10 ευρώ. Oι τιμές είναι διαφορετικές για φορτηγά και άλλα οχήματα. 

Την ίδια ώρα η κίνηση των οχημάτων στον δρόμο Τρικάλων – Καρδίτσας είναι πάρα πολύ μεγάλη . 

Δεν είναι όλα αυταπάτες.

Και τώρα τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα αν θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή του βορείου τμήματος Τρικάλων – Εγνατίας ή αν θα παραμείνει ένας τυφλός …δρόμος .

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης