"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.3 C
Trikala

Είσαι ΠΑΕ ή κόμμα κι έχεις χρέη; Αλλάζεις ΑΦΜ και «καθαρίζεις»!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Λίγο μετά την Ανάσταση του Θεανθρώπου, ήλθαν και οι… αναστάσιμες εξαγγελίες του ισχυρού άνδρα του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Τριγλίας – Ηρακλής Θεσσαλονίκης! Του Στράτου του Ευγενίου, του νέου επενδυτή ποδοσφαίρου!

Μετά το τσιμπούσι της Κυριακής, τα αρνιά, τα κοκορέτσια και τα άλλα Πασχαλινά καλούδια, ο Στράτος ήπιε τα χωνευτικά του, έδωσε συνέντευξη στον “Λίμπερο” της Θεσσαλονίκης κι έκανε τις πρώτες του… προγραμματικές δηλώσεις για τη διακυβέρνηση και τους στόχους της νέας σεζόν:

«Σύντομα ο Ηρακλής θα είναι όπως τον θέλουν οι φίλαθλοί του»! Ουσιαστικά, δηλαδή, προανήγγειλε ότι έρχονται ημέρες δόξας για τον σύλλογο! Εχει ήδη μπει στις ράγες το νέο… αναπτυξιακό πρόγραμμα! Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!

Το ελληνικό δημόσιο (εφορία, ΕΦΚΑ κλπ), οι αθλητές, οι προπονητές, οι προμηθευτές και όλοι όσοι εμπλέκονται με τη δραστηριότητα μιας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας, τρίβουν ήδη τα χέρια τους! Θα φάνε πάλι με… χρυσά κουτάλια! Θα ρέει το χρήμα! Οπως συνέβη και με τους προηγούμενους… επενδυτές!

Οι αρμόδιοι (υφυπουργείο αθλητισμού, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ΕΠΟ κλπ) ως άγρπυνοι φρουροί και θεματοφύλακες των συμφερόντων των Ελλήνων, έχουν ήδη προβει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μη χαθεί ούτε ευρώ από τα ταμεία και όλα να γίνουν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου!

Η τεχνογνωσία άλλωστε υφίσταται από το ένδοξο παρελθόν. Η συγκεκριμένη ομάδα, πότε ως σκέτο ΠΑΕ Ηρακλής, πότε ως ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Ηρακλής, πότε ως ΠΑΕ Αμπελόκηποι – Ηρακλής, δεν χρωστάει και πολλά. Μόνο 500 εκατομμύρια ευρώ στην εφορία και 670 ψωροχιλιάρικα στο ΕΦΚΑ!!!!

Κι αυτά είναι σα να μην τα χρωστάει, καθώς έχει βρεθεί ο τρόπος να διαγράφονται! Το μόνο που χρειάζεται είναι ν’ αλλάξεις τον αριθμό φορολογικού μητρώου! Να βρεις ένα καινούργιο ΑΦΜ και…. τσααααακ τα χρέη που σε βάραιναν μετατρέπονται σε απλά στατιστικά στοιχεία για διάφορους πίνακες και πηγαίνουν απευθείας στο χιόνι!!!

Έτσι επανέρχεσαι καθαρός και κρυστάλλινος για να συνεχίσεις τις επενδύσεις! Οπως γνωρίζουμε η χώρα μας είναι ξακουστή σε όλο το ντουνιά πως ενθαρρύνει τα fund και την ανάπτυξη!

Δεν είναι τυχαίο πως προσελκύει επενδυτές απ’ όλη την ανθρωπότητα. Δείτε, για παράδειγμα τι γίνεται στο ποδόσφαιρο και στη super league 2. Μέχρι και Ιρανοκαναδός κροίσος ήλθε φέτος κι ανέλαβε την Καβάλα! Για να μη σας θυμίσω άλλες περιπτώσεις. Αλλωστε κι εμείς εδώ είχαμε την τύχη να χαρούμε επενδυτικά προγράμματα!

Ποιος ξεχνάει τον αείμνηστο Κασιμάτη! Ακόμη ψάχνει το… μπουρνούζι ο Κωτούλας! Ποιος ξεχνάει τον γερμανό μεγιστάνα Κλάους Μίλερ με έτοιμα τα σχέδια για πολυτελές εστιατόριο πάνω από τη σκεπαστή κερκίδα στο Στάδιο;

Μην κοιτάτε που εμείς οι αχάριστοι δεν τα εκτιμήσαμε και τους διώξαμε! Εκεί στον Ηρακλή το ξέρουν καλύτερα το έργο γι’ αυτό και τώρα μηδένισαν το κοντέρ και πηγαίνουν από την αρχή!!!

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Η ποδοσφαιρική τεχνογνωσία με τις αλλαγές ΑΦΜ, εφαρμόζεται φυσικά και σε άλλους τομείς της δημόσιας και επιχειρηματικής ζωής! Το κάνουν και στα κόμματα! Στους… πυλώνες του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Απερίσπαστα
Δημόσιο, εφορίες, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ κλπ από τα κόμματα έχουν εισπράξει το… τρίτο το μακρύτερο! Αλλάζουν ένα ΑΦΜ και μηδενίζουν κάθε φορά από ενοχλητικά χρέη για να μπορούν απερίσπαστα να αφοσιωθούν στο έργο της διακυβέρνησης της πατρίδος. Μάλιστα κάποια αλλάζουν και ονόματα. Οπως για παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ, που έγινε πρώτα Ελιά και μετά Κινάλ!

Οι μόνοι!
Αύριο μπορεί να γίνει ΠΟΤ ΚΙΝΑΛ, όπως ο Ηρακλής ή Φλαμούλι! Το ιδιο συμβαίνει και με κάποιους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους! Μήπως σε ποιον θα δώσουν λογαριασμό; Μεταξύ τους νομοθετούν και… “επενδύουν”! Όπως αντιλαμβάνεστε οι μόνοι που δεν μπορούν ν’ αλλάξουν ΑΦΜ είμαστε εμείς…

Θεοδόσης Κατσάρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης