"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.6 C
Trikala

‘Ελα Χριστέ και Παναγιά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Προσπαθούμε να εξηγήσουμε με λογικό τρόπο την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής η οποία γυροφέρνει απο το πρωί ως το βράδυ τον Νικολάκη της πλατείας από δω και απο εκεί.

Κανείς δεν σκέφτηκε ότι τα αγάλματα είναι τοπόσημα, σηματοδοτούν ένα σημείο.

Δεν είναι Pokemon.

Μάλλον δεν είναι τυχαίο ΄το ότι κανείς από τους κορυφαίους δασκάλους όλων των εποχών -Σωκράτης, Χριστός, Μαρξ, Γκάντι κλπ- δεν αναφέρθηκε στους βλάκες και την βλακεία. Μ

Mα τι τραβάει και ο έρμος ο Νικολάκης….

Έχει υποτιμηθεί η βλακεία ως παράγοντας του δημόσιου βίου.

Πολλά από αυτά για τα οποία αναζητούμε λογικές εξηγήσεις δεν είναι παρά αποτέλεσμα βλακείας.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Περάστε κόσμε, περάστε κόσμε να δείτε τα μοναδικά πράματα και θάματα της έξυπνης δημοτικής μας αρχής”…… Στάσεις δροσιάς, έξυπνα- λεωφορεία που παίρνουν σβάρνα περίπτερα και γριές τη Δευτέρα στη λαϊκή, ο μοναδικός κουνιαμπέλας, drones που κάνουν παραδόσεις φαρμάκων και μεταφέρουν και το Άγιο Φως στους πιστούς, ηλεκτρικά ποδήλατα πατίνια ( αλήθεια βρε σεις αυτά τα έξυπνα κουρσάκια που κάνουν deliveri στην Ασκληπιού πότε θα τα βγάλουν στο κουρμπέτι δεν τα πήρε το μάτι μου ακόμη), έξυπνες λακκούβες στην κατασκαμένη πόλη μας που βαφτίζονται “θεραπευτικές διαβάσεις” διότι όταν περνάς από πάνω με το αυτοκίνητό σου σε βοηθούν να γλιστρίσουν κατεβαίνοντας οι πέτρες από τη χολή αλλά και να ρευτείς αν έχεις βαρυστομαχιά από το πολύ φαϊ….Και επιτέλους για λίγες εμφανίσεις μονάχα για εσάς ο Νικολάκης και οι δημοτικοί άρχοντες να τον περιφέρουν από δω και κει όπως οι αρκουδιάριδες την ακούδα…. Το ντέφι λείπει ακόμη και η χτένα για να κάνει πως χτενίζεται η αρκούδα. Μη χάσετε τέτοιο θέαμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης