"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Εντυπωσίασε το νέο αίμα του Γ.Σ. Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έξοχη  εμφάνιση πραγματοποίησαν οι  νεαροί αθλητές και αθλήτριες  του Γ.Σ.Τρικάλων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  της αγωνιστικής κατηγορίας  Κ16 (γεννημένοι- νες το 2007, 2008 και 2009)  που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Καρδίτσα.

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκαναν οι αθλητές της  μικρότερης αγωνιστικής  κατηγορία Κ14 πριν από μερικές μέρες στην Καλαμπάκα ήρθε να προστεθεί και η έξοχη εμφάνιση των αθλητών της Κ16.

Αυτό που αξίζει να υπογραμμιστεί με έμφαση είναι η εντυπωσιακή παρουσία των αθλητών του Συλλόγου  σε πολλά αγωνίσματα δρομικά, αλματικά και ριπτικά. Ιδιαίτερη εντύπωση  έκαναν οι αθλήτριες  του Συλλόγου των δρόμων ταχύτητας γεγονός που σχολιάστηκε θετικότατα από τους ειδικούς που παραβρέθηκαν  στο στάδιο της Καρδίτσας. Η εμφάνιση αυτή ιδιαίτερα των αθλητριών των δρόμων ταχύτητας δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά αποτελεί συνέχεια των περυσινών πολύ καλών εμφανίσεων των αθλητών του Γ.Σ.Τρικαλων  στους δρόμους των μικρών αποστάσεων. Αυτό το διασφαλίζει εκτός των άλλων, το ταλέντο των νεαρών αθλητών και το  εξαιρετικό προπονητικό δυναμικό του.

Με την εμφάνισή τους αυτή οι νεαροί αθλητές του Γ.Σ. Τρικάλων ήρθαν να δείξουν στους φιλάθλους  αλλά και στα στελέχη του ιστορικού Συλλόγου ότι εμείς θα ανεβάσουμε τον Μεγάλο μας Σύλλογο   ακόμη πιο ψηλά. Είναι ένα σύνθημα και μια υποχρέωση  που κυριαρχεί σ’ αυτόν τον σπουδαίο Σύλλογο από τις μικρές ηλικίες.

Είναι γνωστό ότι από τις Ακαδημίες του Συλλόγου υπάρχει μια συστηματική ανάδειξη νέων ταλέντων. Τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα του περασμένου Σαββάτου σε ότι αφορά την έξοχη εμφάνιση των αθλητών στους δρόμους ταχύτητας, έδειξαν ότι ο μακροχρόνιος προπονητικός προγραμματισμός  που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια, σε ότι αφορά τη ρύθμιση και καθοδήγηση της προπόνησης των νεαρών αθλητών του Συλλόγου, έχει  τα θετικά του αποτελέσματα. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι οι επιδόσεις των αθλητών είναι αποτέλεσμα  του πνεύματος συνεργασίας  και της συλλογικής δουλειάς που γίνεται στο Σύλλογο με τη σύμπνοια που υπάρχει μεταξύ των προπονητών αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όμως αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στις προπονήτριες των Ακαδημιών του Συλλόγου, πρώην πρωταθλήτριες, Γρατσάνη Βίβιαν, Καλαθά Ελισάβετ, Μυλωνά Γεωργία και  Μυλωνά Αναστασία για την πολύ παραγωγική και αποτελεσματική δουλειά που κάνουν. Τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα των Ακαδημιών του Συλλόγου δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά είναι αποτέλεσμα  της οργανωμένης και επιστημονικής δουλειάς. Μια δουλειά που γίνεται με πολύ αγάπη αλλά και  με ΜΕΡΑΚΙ, όπως το έκαναν εκείνες όταν μεσουρανούσαν και ως αθλήτριες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αρκετοί αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου έπαιρναν μέρος για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες. Αρκετοί αθλητές και αθλήτριες  που πήραν μέρος στους αγώνες αλλά και  συγχρόνως διακρίθηκαν  είναι αθλητές και αθλήτριες  γεννημένοι-ες το 2008 και το 2009 που σημαίνει  ότι αυτοί με την προσθήκη  των νέων αθλητών-τριών  που έρχονται από τις ακόμη πιο μικρές κατηγορίες   θα έχουν  δικαίωμα συμμετοχής  και του χρόνου στην ίδια κατηγορία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αναλυτικά η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου έχει ως εξής:

ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ: η 15χρονη αθλήτρια ήρθε 1η  στο δρόμο των 150μ με την εντυπωσιακή επίδοση για την ηλικία της των 19΄΄91. Η επίδοση αυτή δίνει το δικαίωμα στην Ελένη να μετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κ16. Επίσης μετείχε ως 4η  σκυταλοδρόμος με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ800μ όπου η ομάδα του Γ.Σ.Τρικάλων πήρε τη 2η θέση.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ:  η 13 χρονη αθλήτρια  ήρθε 1η στο δρόμο των 1200μ με τον εξαιρετικό  για την ηλικία της  χρόνο των 4΄17΄΄ που είναι νέο ατομικό ρεκόρ. Έδειξε ότι είναι μια αθλήτρια με μέλλον στους δρόμους ημιαντοχής-αντοχής. Η Δήμητρα είναι αδελφή του νεαρού πρωταθλητή του Συλλόγου Κώστα Σιακαβάρα. Να σημειωθεί ότι η Δήμητρα θα είναι παρούσα στο πρωτάθλημα αυτό και τα επόμενα δύο χρόνια όπως και αρκετές άλλες αθλήτριες και αθλητές του Συλλόγου.

ΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΣΙΩΤΗ: η 15χρονη άλτρια (κόρη του παλιού πρωταθλητή του Συλλόγου Θανάση Διαλεσιώτη) πήρε την 2η θέση στο άλμα σε  ύψος  μετά από ένα πολύ ωραίο αγώνα με 1μ και 53 εκ. που είναι νέα ατομική επίδοση. Με την επίδοση αυτή η Νίκη προκρίθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κ16.

Η ΟΜΑΔΑ 4Χ80μ ήταν 2η (1η στη σειρά της) με την εξαιρετική επίδοση των 43΄΄06 που αποτελεί νέο  ρεκόρ για το Σύλλογο (προηγούμενη επίδοση 44΄΄03). Η ομάδα μας με την επίδοση αυτή προκρίθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κ16.  Την ομάδα του Γ.Σ.Τρικάλων αποτελούσαν οι ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΙΑΚΑΡΑ, ΜΑΡΚΕΛΑ ΧΑΤΖΗ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΥΡΟΥ και η  ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΙΑ: η πολυτάλαντη αθλήτρια πήρε την 2η θέση στον Ακοντισμό με επίδοση με επίδοση 19μ και 72 εκ. και την 7η θέση  στο άλμα σε μήκος. Η Κατερίνα θα είχε ακόμη καλύτερα πλασαρίσματα αν την δεν άλλαζε  το πρόγραμμα των αγώνων όπου στο δύο αγωνίσματα που μετείχε δεν γινόταν την ίδια ώρα. Σε κάθε περίπτωση η Κατερίνα έχει  μέλλον στο στίβο με όποιο αγώνισμα και αν ασχοληθεί ιδιαίτερα στα σύνθετα αγωνίσματα.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΑΛΑΦΑ: η 13χρονη Κατερίνα (κόρη της παλιάς πρωταθλήτριας του Συλλόγου και νυν προπονήτριας Τασούλας Μυλωνά) πήρε την 5η θέση στο δρόμο των 1200μ με τον εξαιρετικό χρόνο για την ηλικία της των 4΄33΄΄15. Η Κατερίνα βαδίζει στα χνάρια της μάνας της για να πετύχει στο μέλλον περισσότερα από ό,τι πέτυχε εκείνη.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ: ο Αντώνης έκανε ένα πολύ ωραίο αγώνα στο δρόμο των 1200μ και πήρα την 5η θέση με επίδοση 3΄59΄΄99.Από κακό υπολογισμό δεν πήρε κάποια από τις 3 θέσεις των μεταλλίων. Ο Αντώνης έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να διακριθεί ακόμη περισσότερο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΩΤΑΣ: ο 14χρονος Βαγγέλης  πήρε την 5η θέση  στο άλμα σε μήκος  με την πολύ καλή επίδοση των 4μ 80εκ.

ΣΟΦΙΑ ΧΑΣΙΩΤΗ: και η Σοφίαανήκει στη γενιά των 13χρονωνόπου μετά από εξαιρετική εμφάνιση στο δρόμο των 1200μ πήρε την 6η θέση συντρίβοντας το ατομικό της ρεκόρμε 4΄35΄΄99. Είναι σίγουρο ότι μαζί με τη Σιακαβάρα και τη Μπαλάφα και τις πιο μικρές αθλήτριες που έρχονται από τις πιο μικρές κατηγορίες, θα αποτελέσουν μια ισχυρή ομάδα στους δρόμους ημιαντοχής- αντοχής.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΙΡΟΥ: η πολλά υποσχόμενη 14χρονη αθλήτρια (κόρη της πρώην πρωταθλήτριας και νυν προπονήτριας του Συλλόγου, Γεωργίας Μυλωνά) πήρε μέρος στο δρόμο των 150μ  και έκανενέα ατομική  επίδοση με  21΄΄36. Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα ήταν 1η στη σειρά της. Η Κατερίνα πήρε μέρος με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ80μ ως 3η σκυταλοδρόμος με την οποία  κέρδισε την 2η θέση. Και η Κατερίνα θα είναι παρούσα στους αγώνες αυτούς και του χρόνου.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΙΑΚΑΡΑ: η ταλαντούχα 14χρονη αθλήτρια πέτυχε νέα ατομική επίδοση με 11΄΄37 παίρνοντας την 9η θέση στο δρόμο των 80μ.Η Γεωργία μαζί με τις άλλες αθλήτριες του Συλλόγου θα δημιουργήσουν μια πολύ ισχυρή ομάδα στους δρόμους ταχύτητας. Η Γεωργία μετείχε ως πρώτη  σκυταλοδρόμος στην σκυταλοδρομία 4Χ80μ όπου η ομάδα πήρε την 2η θέση. Να σημειωθεί ότι Γεωργία θα είναι παρούσα στους αγώνες αυτούς και του χρόνου.

ΕΥΘΥΜΗΣ ΧΑΤΖΗΣ: ο 13χρονος  ήρθε 9ος   στο δρόμο των 1200μ  με την εξαιρετική επίδοση για την ηλικία του, των 4΄22΄΄74. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρκέλα και ο Ευθύμης είναι αδέρφια όπως επίσης και ο λίγο μεγαλύτερος από αυτούς Στέφανος ο οποίος αγωνίζεται στη αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΟΤΣΟΥ: μια άλλη 13 χρονη αθλήτρια άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον με την πολύ καλή επίδοση των 11΄΄75 που πέτυχε στο δρόμο των 80μ.  Η Χριστίνα θα είναι παρούσα στους αγώνες αυτούς και τα επόμενα δύο χρόνια.

ΜΑΡΚΕΛΑ ΧΑΤΖΗ: η Μαρκέλα  έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο δρόμο των 80μ πετυχαίνοτας την πολύ καλή επίδοση των 11΄΄87. Η Μαρκέλα ήταν η 2η σκυταλοδρόμος της ομάδας 4Χ80μ που πήρε τη 2η θέση.

ΒΑΣΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ: Βάσια (κόρη του παλιού αθλητή  του Συλλόγου Βαγγέλη Αλεξίου) πήρε μέρος στο  δρόμο των 150μ και πέτυχε την πολύ καλή επίδοση των 21΄΄69.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης