"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

ΕΠΟ-Με έναν όμιλο των 18 η Σούπερ Λιγκ 2 και φουτμπολ λιγκ των 16 ομάδων/ Εκτός αν ο Υφυπουργός καταργήσει με νόμο την FL

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΕ της ΕΠΟ, υπερψηφίστηκε η αναδιάρθρωση της Σούπερ Λιγκ 2  με 18 ομάδες) και της φουτμπολ λιγκ με 16 ομάδες.Προβιβάζονται 8 ομάδες από τη Football League στη Super League 2. Η πρόταση συγκέντρωσε 13 ψήφους (2 όχι και 1 λευκό), δηλαδή ακριβώς τα 3/4 που απαιτούνταν.Έτσι λοιπόν , αν αποφασιστεί τελικά και αμετάκλητα αυτή η πρόταση, ο Α Ο Τρίκαλα θα συμμετάσχει σε ένα δυνατό πρωτάθλημα στην Σούπερ Λιγκ 2 σε ενιαίο όμιλο και πλέον θα χρειαστεί να κινηθεί για την ενίσχυσή του για να είναι ανταγωνιστικός.Οι 8 ομάδες που προβιβάζονται σύμφωνα με τα παραπάνω στην Σούπερ Λιγκ 2 είναι οι  Α Ο Τρίκαλα, Ιωνικός, Διαγόρας, Ιεράπετρα,Νίκη Βόλου, Καβάλα, Βέροια,Ολυμπιακός Βόλου.Επίσης, ψηφίστηκε και πρόταση SL2 με δύο ομίλους (Βορράς-Νότος) και να σταλεί αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να καταργηθεί η FL. Για την συγκεκριμένη πρόταση υπήρξαν 13 ναι, 2 όχι και 1 λευκό. Για να γίνει κάτι τέτοιο και να αλλάξουν τα δεδομένα θα χρειαστεί νομοθετική ρύθμιση από την κυβέρνηση.

Κάτι που είναι στην πραγματικότητα ανέφικτο, αφού θέλει πρώτον έγκριση με πλειοψηφία ¾ από την Ένωση SL2-FL και νομοθετική ρύθμιση, που είναι κανονικά αδύνατον να ισχύει από την ίδια και όχι τη μεθεπόμενη σεζόν (δηλαδή 2021-22).

H πιθανή Σούπερ Λιγκ 2 αν διεξαχθεί σε έναν όμιλο είναι»

Πανιώνιος, Ξάνθη ή Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Λεβαδειακός, Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Πλατανιάς, Δόξα Δράμας, A O Τρίκαλα, Ιωνικός, Διαγόρας, Νίκη Βόλου, Ιεράπετρα, Καβάλα, Βέροια, Ολυμπιακός Βόλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης