"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.8 C
Trikala

Ευχαριστούμε Σοφία Σακοράφα!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια μεγάλη τιμή, την οποία αξίζει απόλυτα αλλά και την ζει η Σοφία Σακοράφα, από την τοπική αυτοδιοίκηση της γενέτειρας πόλης της.

Το Δημοτικό στάδιο της πόλης των Τρικάλων θα φέρει στο εξής και το όνομα της, το όνομα μιας παγκόσμιας πρωταθλήτριας, μιας παγκόσμιας record woman στον ακοντισμό.

Μια αθλήτρια που ξεκίνησε τον αθλητισμό σε ηλικία 15 ετών, αγωνιζόμενη με τα χρώματα του Γ.Σ. Τρικάλων, που κατάφερε σημαντικές επιδόσεις στον στίβο και πρόσφερε μεγάλες στιγμές χαράς και περηφάνιας στους κατοίκους των Τρικάλων και σε όλους τους Έλληνες.

Ταυτόχρονα με τη Ελληνική σημαία σήκωνε ψηλά και τα Τρίκαλα που με καμάρι παρακολουθούσαν την εξαιρετική πορεία της , τις μεγάλες επιδόσεις της και τις συνεχείς διακρίσεις της στον ακοντισμό.

Αυτή την ξεχωριστή μέρα τιμής για την ίδια, μια μέρα εκδήλωσης της αναγνώρισης των όσων έχει προσφέρει στον ακοντισμό, βαθιά συγκινημένη και περήφανη, δέχτηκε να φωτογραφηθεί αποκλειστικά για την ΤΡΙΚΚΗPress μπροστά στο τεράστιο γράφιτι που κοσμεί την είσοδο του Σταδίου των Τρικάλων.

Ευχαριστούμε Σοφία, έχεις κάνει περήφανα τα Τρίκαλα, έχεις τιμήσει τον ακοντισμό και την Ελληνική σημαία.

Σηματοδοτείς για τους αθλητές του στίβου την προσπάθεια, το όνειρο και την ελπίδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης